Dilekkkkkokan SmyEsciv on gun geride olduğunu dedi doktor 29+6 normalde 31+2 olmamız gerekiyor yanlis hesaplamadiysam
sumeyye19_91 GizemTuzcu maşallah subhanallah benimde 34+3te 2750gr dedi doktor Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize en sağlıklı şekilde
Nimet_27sumer27 Valla bizde iikiz annesi yiz 6 gün önce gitik 35 haftalık Ken biri 2950 biri de 2900 haşlanmış yumurta birde yoğurt çok kılo aldırıyor bazen de genetik oluyor ne yersen de kılo almıyor lar sağlık li olsun lar yinede o bize yeter 🌸🥹
TugbaZmn Ebruymn63 36+2 gittim 3 gün önce 2750 gramdı benimkinde sabırsız doğum kanalına girmiş bile her an gelebilir 🥹 kilosuna takılma bence zaten çok çabuk toparlıyorlar düşük bir kiloda değil bebişin 🤗
Gamzzkan Mom0707 kaşar peyniri bu marketlerde satilan paketli bildiğimiz kaşar peynirlerinden mi diyorsunuz acaba yoksa hakiki kars kaşarı mi ?
Mom0707 Gamzzkan bildiğimiz kaşar peyniri markette satılanlardan her türlüsü de olur muhakkak cidden kilo aldırıyor banada arkadaşım demişti ceviz muz kaşar peyniri… gibi şeyler
Lilosss Atlbs 34+2de dün 3 kg ölçtü ya çok fazla bence yanlış ölçmüş olabilir mi bu kadar sapma olur mu acaba pazartesi tekrar gideceğim bakalım merak ediyorum daha 1 ay var doğuma şimdiden 3 kg çok geldi
NGold Lilosss benim eski doktorumda öyle ölçmüştü gwçen hafta doktor değiştirdim ve daha 36+0 da 3150gr dedi eski doktorum 33+5te 3kg demisti
Atlbs Lilosss haftasına görr uyumlu kilosu iyi dedi doktorumuz ama bilmiyorum her bebek farklı olabiliyor
SosyologsMom susaMom_ vallahi bana öyle birşey söylemediler ben ekstra birşey de yemedim sadece meyve tüketimim fazlaydı yani günde 5 porsiyon net yiyordum gebelik şekerim yok o yüzden rahattım stres yapmayın
susaMom_ SosyologsMom Bana da ekstradan bir şey demedi minyon sadece ama sen dert ediyorsan diyetisyene gidebilirsin dedi doğum paketinin içinde diyetisyen hakkım var diye söyledi büyük bı ihtimal
susaMom_ Mervenrrtksy Ay inşallah sağlıklı olsunlar da kiloları doğduktan sonrada toparlanıyormus ama ilk zamanlar eline almaya korkuyormussun biraz küçük oldukları için 😅