Sibelipekf Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Bende 3.5 ay önce doğum yaptım elimde fazlalık eşyalar var ilgilenmek isteyene uygun fiyatta yardımcı olabilirim happy Kids uygulamasindan
Seher-Er 2haftalığım bende bugün öğrendim 🥰haftaya tekrar kontrole çağırdı çok küçük olduğu için kese gözükmedi ilk gebeliğim❤️
Canselheves Mutluozturk aynısı bana oldu kı bn ikinci cocuk kelımesnı duyunca snirleniodım birden bi istek vardr rabbmn bı bildiği
gamzeduman45 miraninannesii ben kilo vermeden önce biraz daha kiloluydum 25 kilo verdim tam diyeti bıraktım gibi olduğu anda hamile olduğumu öğrendim😁bebişler sağlıklı olsunda çok da kafaya takmıyorum kilo verilen birşey sonuçta😉
Mlsaa99 Mutluozturk Bende 8+5 teyim suan ilk saglikli gebeligim bir önceki bos gebelikti her gun kan sulandirici kullaniyorum acısını tarif edemem ama bebegim icin deger 🥰
Senemky gamzeduman45 gamzeduman45 ben 97 kiloyum 4 hftlık hamileyim tabi k kilo verip hamile olmayı terch ederdim ama nasip
gamzeduman45 Senemky rabbim doğuma sağsalim ulaşmayı doğumdan bebişlerimizle sağsalim çıkmayı nasip etsin
nuurrceren Damyavuz bende hamileliğin başlarındayım. kızım 18 aylık ve emzirmeye devam ediyorum. mide bulantılarım mahvediyor beni orası ayrı 😒
nuurrceren Mhsnogzby bende de tek taraflı sol kasık ağrısı oluyor 🙂↕️ rahim genişlediği için olabiliyormuş
Serife22 frhn_emklii dikkat edicez canim yapicak yok vallaha en onemlisi saglik isler bile beklesin bol bol dinlencez ben artik iki adimda yoruluyorum bazen