NurdanHakan Hapymom123 bence sürekli bişi oluyor bişi yapıyor yoksa durduk yere kavga etmeyiz 😅😅 herhalde sanırım yani galiba
tugba5761 Ben gıcık olmaya başladım artık her hareketi Batıyo bana eee mecburen ediyoruz böyle olunca😔
YamurKarabulut Haha normal tepkilerimi bile hamileliğe bağlıyor ve anlayışlı gibi davranıyor gıcık oluyorum sonra tartışma ama uzatmayın ya zaten neye tartıştığınızı unutuyorsunuz bi süre sonra 😂
Gulyllu YamurKarabulut al bendende o kadar normalde de olsa aynı cevabi vereceğim seylere aa hamilelik gerdi seni aa hormonlar iş başında diyip duruyor ne alakası var diye cemkirmek istiyorum 🙂
YamurKarabulut Gulyllu ben çemkiriyroum al Ozaman bu gebelikten di yorum 😂😂 alıştı artım malum son haftalar
Gulyllu [bilinmeyen] bizden çok onlar kapris yapıyor bazen zaten 🙂 ama biz genelde de yok yere tartıştığımız İçin bişey fark etmedi Allah’tan uzun sürmüyor
Gulyllu YamurKarabulut benim daha 8 haftalık birde daha ben tam alışamadan ikinci kez hamileliğe o çoktan moda girdi bile 😂
Hapymom123 Bende bilmiyorum olur olmadık tartışıyoruz kötü oluyorum ağlıyorum ve bebeğe zarar veririm diye korkuyorum 7 haftalık suan
Fatzek Kızlar aşırı duygusalım ben ağlamaktan tartışamıyoruz bile😆 kocişimde saolsun hemen yumuşuyo. Gıcık oluyorum her şeye ağlar oldum 😢