aslan1905_ Şöyle deseler ki sabaha kadar uyuyacaksın hiiç tuvalete gitmeden 😅 Hayaliiiiii bile nasııııı güzel 🥲
Bendiyebiri_ aslan1905_ 19 haftalık olduk çok şükür çok sık sık gitme durumu bitti sayılır çok şükür 😂
Momss13 aslan1905_ qaliba ben o hayali yasiyorum ilk haftalarda 2 3 defa kalkiyordum şimdi 16 haftalik olucam sabaha yakin gidiyorum 1 defa 😂
Damlaozzz aslan1905_ İlk haftalarda ne çektim ya 4 kere kalktığımı hatırlıyorum uyku diye bişey yoktu şimdi 28 hafta oldu yine başladı yavaştan zaten uyuyamıyorum bari tuvalete gideyim diyorum napayım 😀😀
Enfal_06 Berossss benim o haftalarda acayip derecede fazlaydı sürekli olarak gir çık yapıyordum tuvalete 21+3 şimdi de bebek baskı yapıyor diye gidip geliyorum 😂 anlamadım
aslan1905_ Berossss ben 4 hafta da bir başladım tuvaletimi yapardım ellerimi yıkarken tekrar gelirdi 😅😅 15. Haftadan selam 😊 idrar testi ver kuzu bende enfenksyon çıktı
Ftmaa28 Booksandcats ben 14.haftadayım hala çok sık giderim geceleri özellikle ne zamana kadar böyle gidecek ilk aylarda bu kadar çok olması normal mi ki sonuçta bebek küçük daha baskı vs acısından düşünürsek