keremtahamom_ Haftadayız göğüs ucu kremi ve gümüş kapak kullanmaya ne zaman başlanmalı sizce bana şu an biraz daha erken geliyor ama 34 gibi başlayanlar da var
keremtahamom_ Hulo2105 biranne__ Gümüş kapağın kullanım talimatında doğuma 1-2 hafta kala başlayın yazıyor ama o da kafamı karıştırdı
Sevvalll42 Hulo2105 ozamanlar ne faydası olcakta bende şey düşünüyorum 35 e falan girince göğüs ucu kremleri kullanmayı düşünüyorum ama gümüş kapağın nasıl bi etkisi oluyo bilmediğim için soruyorum iyiyse bende kullanırım o haftalar
Mer3459 Hulo2105 31+5 ben bir kaç gün önce başladım diğerlerinde cok yara oldu çocuk kan kustu o yüzden korkumdan erkenden başladım
keremtahamom_ Amine_Sultan nasıl kullanıyorsunuz peki kremi sabah akşam gümüş kapağı günde 1 saat şeklinde mi
keremtahamom_ Hulo2105 ebem bana göğüs ucunu fazla uyarabilir demişti o da doğumu tetikliyo galiba o zaman zamanı kısa tutarak takmak mantıklı olabilir
Hulo2105 Sevvalll42 tahriş ve yaraları engelliyormuş. Kimisinin çatlıyor çünkü. Ben kremi de onu alıcam yara olmaması için elimden geleni yapıcam☹️
Sevvalll42 Hulo2105 benimde aklımda vardı gümüş kapak ama doğurduktan sonra kullananları dumuştum mesela emziririz hemen krem süreriz onuda takarız inşallah bişey olmaz
beyhan3678 Amine_Sultan eczanede satılıyor mu bayadır göğüs uçlarım çatlak bu zamanlarda canım çok acıyo
Amine_Sultan beyhan3678 internette daha uygun oluyor e bebek mağzalarında falan görmüştüm lansinoh ürünleri ama trendyoldan aldım daha uygun diye