Rabiiakaradas Selam hanımlar. Mide ve göbek deliği arası karın kısmı aşırı kramp şeklinde ağrım var, 16 haftalığız saatlerdir geçmedi yaşayan oldu mu neden oluyor sizce
mrv012 Rabiiakaradas Bende 19 haftalik hamileyim. Benimde aşırı mide ağrım var son 2 haftadır hareket ettiğinde dahi batma yaşıyorum . batma ve ağrı kramp şeklinde🥺 arada da karın ve kasık ağrısı sanki patlıcak gibi oluyorum. karın ağrısını idare edebiliyorum da midem felaket sancilandiriyo . korkuyorm açıkçası😑
erenilhan Benim kramp değil de ağrı çok oldu orda doktora sordum orda bebek yok bağırsakların var dedi. Gaz sancısı olabilir mi
Rabiiakaradas 1cocuk1bebek ya aslında kasıkta değil benimkisi daha yukarıda karın bölgesinde ağrı, hareket dahi ettirmiyor ne zor bir şey
1cocuk1bebek Rabiiakaradas evet benimde öyle mideyle göbek arası sanki hazımsızlık gibi ama benim arada kasıklr da ağrıyor
Rabiiakaradas mrv012 evet aynen de öyle geçer diye bekledim ama ertesi gün oldu hala geçmedi bugün doktora gideceğim büyük ihtimalle dayanılacak gibi Değil
mrv012 Rabiiakaradas Sizin mideniz olmayabilir belki safra kesenize baktirdiniz mi . benimde safra kesemde taş vardı kızıma hamileyken sabahlara kadar agliyordm. Mutlaka safra kesenize de baktırın
Rabiiakaradas mrv012 ilk defa yaşıyorum böyle bir ağrıyı çok acı cektiriyor ancak doktora gidip anlayacağım
Dlst Rabiiakaradas bebek ve rahim büyüyo ya ondan olabilir mideye bağırsağa baskı yapıyo bana her ağrımda bunu söylüyodu doktorlar
Dlst Bende o haftada aynısını yaşadım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum kanda çıkmıştı doktor antibiyotik vermişti ama kullanmadım ilacı bi kaç güne kendiliğinden geçti. İçiniz rahat edicekse yinede gidin bol su için sadece