cennetkokulum_ benim ilk hamileliğim çok kolay etti doğumdan sonrası çok zordu o yüzden eşim bidaha çocuk kelimesini demedi bana kızım 3 yaşına 1 , 2 ay varken ben eşime dedim ikinciyi istiyorsan bu aralar olabilir yoksa 4 yaşı geçerse istemiyorum daha hiç dedim zaten eşim normalde istiyordu o yüzden düşünmedik bile tek seferde hamile kaldım ve hamile olduğumu anladığım İçin hep test yaptım eşimde merak içindeydi bi gün yarın sabah var mı yok mu son testi yapacağım dedim mazeretimi hiç beklememiştim sabah direk mesaj yazmıştı işteyken sonuç ne çıktı diye 😂 ayrı yerlerde olsakta çok güzel bi Haiti çok sevinmiştik ikimizde 🙂 cinsiyeti ikili test için özele gittiğimde doktor ikimize birden söyledi kızımız vardı erkek dedi bizde tabi bi tepki olmadı kız olsa da erkek olsada aynı tepkiyi verirdik galiba 😂 çevremde herkes erkek demişti bizim için güzel oldu ilk hamileliğim de daha farklı özel oldu Bununda herşeyi özel oldu benim için ❤️ Şimdi kızımla her gün kardeşini bekliyoruz sürekli öpüyor oyuncak getiriyor artık gel seni çok özledim diyor kardeşine her doktordan dönerken ama kardeşimi vermedi diye ağlıyor 30 + 3 günlük olduk 💙