Naviber Hastanede yatış verdiler. İki doz iğne vuruldu. Düşük ağrılı mı oluyor ? Tam olarak nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Lütfen açıklayabilir misiniz
minnosbirkiz Naviber eğer iğne işe yararsa, kanamayla parça parça atılıyor vücuttan, çok aşırı bi ağrı sancı olmuyor, iğneden sonra ki ilk 5 gün çok önemli, betanız da düşüş görülecek mi, ona göre hareket ediliyor
Minikkalp04 Ben boş gebelikten kürtaj oldum bana dil altı hap vermişlerdi çok kötüydü yani her kişide öyle olacak diye bir şey yok tabiki ama benim ki baya agriliydi
_almirasmom Naviber canım ben belcıkadaydım hıcbır doktor bana müdahale etmemıstı hergun sag kasık bel agrısıyla gıdıyorduk esımle hastaneye asla bısı yapmayıp eve gonderıyolardı leke seklınde kan gelıyordu 3. Haftada artık kan pıhtılasmaya döndu ve pıhtı atıyordum agrılarım cok sıddetlı artmıatı ve turkuyeye gelme kararı aldık pet degıstırıp duruyordum hep havalanında geldık falan ozel klınıge gıtmıstım dırek 2022 de ıyı hatırlıyorum ıcerdekı kanama alanından kese gozukmuyordu hemen kürtaj dedı ben ı uyuttu kurtaj yaptı bırde uykudayken ıgne yapmıs bu dedı sıfırlıcak betanı , 8.000 vermıstım 4 gun ıcınde beta 0 landı . adetı 39 gun sonra olmustum adetım bıttı hemen HSG cektırdım tekrarlamasın dıe cok antibiyotik kullandım cok enfeksiyon cıktı HSG cektırdım ay deıl 2. Ay gebe kaldım kızımı o doktorda dogurdum gecen sene mart 2023 de sımdı 2 kızıma kendılınden gebe kaldım gene aynı doktora gıdıyorum takıplı ısın ehlını bulursan hemen kurtulursun canım benım gecmıs olsun ama kürtaj ol mutalaka hsg cektır
Rmysaefe Martta dış gebelikten kendim düşük yaptım kanamayla başladı adet ağrısı gibi yavaş yavaş ağrı basliyo sonra çoğalıyor ama adet agrisindan fazla tabiki ağrısı ben 2 parçada düşürmüştüm ama düşükten sonrada sürekli betanizi kontrol edicekler dusuyormu diye