Duygugull Kızlar sabaha karşı tuvalete kalktım kocaman sümük gibi bır akıntı peçeteyle sildim sildim jöle gibi sürekli geldi o akıntı ne olduğunu çözemedım 39 haftalık bu arada oldum
fatmanurkantar Duygugull benim Doğumdan önce ki üç gün devamlı olmuştu rahminiz yumuşuyor doğumunuz inşAllah yakın ama doktorunuza sorun ben görünmüştüm açılmam yoktu rahim yumuşamıştı 3 gün sonra suyum ve nişanım aynı anda geldi
Bushra21 Duygugull 3 gün önce aynısı bana da oldu bende 34+1 resminide çekmiştim hatta anneme göstericem diye
Duygugull fatmanurkantar doktor sordum kesın bulgu dıyemem dedı ama pazartesı zaten kontrol var bakalım ne dıcek
fatmanurkantar Duygugull inŞAllah canım bence Doğumun yakın siz hareketlerinizi yapın Allah’ın izni ile sağlıkla kucağınıza alacaksınız
Bushra21 Duygugull sümük gibi çok afedersiniz yeşilimsi değişik bişeydi doktora gittiğimde hersey yolunda demişti suyu felan iyi ama erken gelebilir zaten biliyorum dedim
Duygugull fatmanurkantar ınsalalh artık sıkıldım beklemekten hala bugun var o akıntı çok koyu yapış yapış yogun
Aysun15 O bende yaklaşık 3 haftadır var ama gelen giden yok 40 hafta olduk bugun🤷🏻♀️Ve 1 cm açıklık varmış hala bekliyoruz🤷🏻♀️