Ayguness Kızlar devlet hastanesinde özel oda tutup doğum yapan varmı fiyat ne ben Şırnak cizredeyim burda öyle bir imkan varmı lütfen yardımcı olun ??
Hilal2901 Ayguness hastaneye gittiğinizde kayıt açan vezneye sorun söylüyorlar var mı yok mu. Normal dogum ise o gün bosluk olup olmaması şans sezeryan ise tutulabiliyor sanırım
iremd-1798 Ayguness normal doğumda zaten doğumhaneler oda oda ve tek kişilik doğumdan sonra yatacağınız oda için mi sordunuz acaba ?
Aytlkya Ayguness ama eğer eşiniz kalacaksa kimse yoksa durumunuzu anlatın benim arkadaşıma müsade etmişlerdi başka hasta vermediler yanına eşinizden dolayı mı ordasınız
Ayguness iremd-1798 ben diğer doğumumu sancıyla birlikte Zonguldak ta devlette kalabalık olmadığı için tek başımaydım odada bağıra bağıra sancı çektiğim için dört saat yine istemiyorum kimseyi aslında yanımda oyüzden
Ayguness @ Aytlkya eşimden dolayı burdayım evet ama nasıl oluyor prosodür açılma 10 cm olana kadar odada mı türüyorlar kı
iremd-1798 Ayguness yanii ben Balıkesir deyim doğumhaneye aldılar odalar tek kişilik yani herkesin odası ayrı. Sancımı da orada çektim kontrollerim de orada doğumum da orada oldu sonra odaya aldılar ama o oda iki kişilikti
Aytlkya Ayguness açılma esnasında doğumhaneye alırlar seni 8 cm den sonra masaya alıyorlar diye biliyorum oraya eşini sokmazlar zaten refakatçi için de rica edersin kalacak başka kimsem yok diye eşin ne iş yapıyor bizde hakkari’deyiz de