Lara_ Bugün gün içinde boğaz ağrısı ve vücut ağrısı yaşadım, halen de devam ediyor ‘ özellikle boynum ve başım çok ağrıyor. Vicudum çok ağrıyor ayağa kalkacak takatim yok, nasıl düzeltebilirim çok ilaç kullanmadan.. 🥺
T2121 Lara_ çok geçmiş olsun canım bende çok kötü qrip oldum ateşim 39 olmuşdu siz kaç haftaliksiniz? Ben 8 haftalikta qrip oldum sizede tavsiyem börtlen reçelini çaya kariştirin bol bol için kizilcik reçelinide ayni şekilde çaya kariştirin için bol bol sicak limonlu su tuketin geçecek bende ilaç kulanmamiştim ateşim 39 olsa bile
Lenay223 Lara_ ben ıhlamur içtim boğazıma iyi gelmişti kışın çok kötü bir grip geçirdim ateşim çok yükselince bir tane parol içmek zorunda kaldım geçmiş olsun 🌸
Bihterrr Lara_ 7. Haftada bana acilde serum takmışlardı bide evde dinlendim bol bol başka çözüm yok 🤷🏻♀️
Merviss07 Lara_ 31 haftalığım sizinle aynı durumdayım birden bire gribe yakalandım bol bol sıvı tüketiyorum ıhmamur kaynatıp içiyorum beslenmeme çok özen gösteriyorum meyve ağırlıklı besleniyorum ara da bi parol attım oda iyi geldi duş alıyorum daha kolay atlatıyorum sizde beslenmenize özen gösterin insallah çabucak atlatırsınız çok geçmiş olsun
Lara_ T2121 ben bugün 16 haftalık oldum, gece ateşim çok yükseldi, korktuk gece gece. Bebeğe de zararı olur diye, şuan biraz daha iyiyim teşekkür ederim.. 🥹
Lara_ Lenay223 teşekkür ederim, bende 16. Haftamda böyle oldum. Hiç dışarı filan da çıkmadım. Ama salgın var demekki bulaştı bana da.. inşallah kimse hasta olmaz zor ya.. 😓
Lara_ Bihterrr bildiğim kadarıyla serum bebeğe iyi değil, zararlı diyordu. Ama kötü hissedince de mecbur demekki oluyor, Allah herkese şifa versin, teşekkür ederim..🤧
Bihterrr Lara_ sıvı kaybını önlemek için bir serum bir de parolun serumu takıldı öyle ağır bişey verilmiyor
Lara_ Merviss07 Allah razı olsun teşekkür ederim, bende zorla nane limon çorba filan içiyorum, umarım iyileşirim, teşekkür ettim sizlere de geçmiş olsun. 😢❤️
Lara_ Bihterrr anlıyorum, çok hasta olduğum için gitmeye üşendim, kötü olursam bende giderim, sizlere de geçmiş olsun çokça..🙏🏻
gayesblog Lara_ benimde bugün 3.günüm. 3 gündür yatıyorum hiçbir şey yapamadım. Su içsem kusuyordum. Sıvı alayım diye 2 gündür çorba içiyorum. Kesinlikle iyi geldi. Bugün daha iyiyim. Doktor parol hariç ilaç kullanmamamı söyledi. Günde 3 taneye kadar içebilirsin. Geçmiş olsun çok kötü olunuyor gerçekten
Lara_ gayesblog çok sağ olun, ben günde bir tane bile parol içmedim. Zararlı olur diye, sanırım fazla pinpirikli davranıyorum, Allah sizlere de acil şifalar versin, umarım en kısa sürede iyileşirsiniz..
gayesblog Lara_ amin hepimiz iyi olalım tez zamanda. Çok aşırı kötü olursanız için fazla baş ağrısı ya da ateş bebeğe zarar verebiliyormuş. Bende korka korka içtim ama duramıyordum. Geçmiş olsun ❤️🩹
Sydaglsen Lara_ 14. Haftamda aşırı grip olmuştum evde ki doğal yöntemler hiç bi çare etmeyince. Doktorum kbb ye gitmem gerektiğini söyledi onun konrolünde antibiyotik kullanarak iyileşebildim kanımda enfeksiyon çıktı. Enfeksiyon sizde de varsa bebeğinize ilaçtan daha zararlıymış bilginiz olsun. Çok geçmiş olsun
Lara_ Sydaglsen biraz iyileştim gibi. Ondan dolayı gitsem mi gerek varmı diye düşündüm yine giderim teşekkür ederim, sizlere de çok geçmiş olsun. 😇❤️