kizannesi16_ Kızlar 27-28 haftada olanlar alt karın vajina bölgesinde baskı ağırlık ve idrar sıkışma yaşıyormusunuzz ?
Alyadefne kizannesi16_ bennn hemdr nasıl. Birazcık çişim gelse hemen bir baskı tutamaz hale geliyorum aşağıda ağrı ve baskı var 27.haftama girecem
Buseirgit kizannesi16_ 27+5 vajinada batma çok yaşıyorum ben ve bebek hep aşağıdaydı artık büyüdüğü için iyice baskı yapıyor
Sinemm65 Haftadayım benim de öyle. Birde hareketleri çok güçlendi vurduğunda canımı acıtıyor bazen. İdrara da çok sıkışmaya başladım. Asıl hamilelik şimdi başlıyor sanırım😕
kizannesi16_ Sinemm65 evet ya bende artık zorlanmaya başladım birde benim bacaklarıma inen bir ağırlık var yürürken bacaklarım geri gidiyor sanki gövdemi taşımıyor gibi bacaklarım sizdede oluyormu :/
Evhamlikurabiyeanne 26.haftadayim bende de oluyor bir anda idrara sıkışıyorum bazen de genital bölgemden bacagıni cikaracak zannediyorum oraya vuruyor doktora söyledim makat duruş pozisyonda durursa öyle olur dedi
Buseirgit Evhamlikurabiyeanne bu dediğinizi çok iyi anlıyorum benim bebeğimde öyle sanki tutsam gelecek 😅 acıtıyor mu peki bu yaptığı hareket ? Benim canım acıyor öyle yaptığı zaman
Acelyapova Benimde oyle 28. Haftamdayim surekli asagi baski var vajinaya dogru ve surekli hareketlerinden canim yaniyor