Adsizbiri Detaylı baktı iki defa perinatoloji baktı iki defa hiç biri göremedi şimdi başka bölüme gönderdiler başına gelen var mı
Sermec27 Adsizbiri kalbî yoksa bu haftaya kadar kalp atışı nasıl duyuldu ya da gözüktü onu anlamadım ben
Haticeburak06 Adsizbiri benim oldu canım ama pozisyondan kaynaklıydı. Yürü gel dedi 3 kere yaptım yine göremedi sonra umursamadı 🙄🙄🙄 neyseki sorun çıkmadı Ayrıntılı ultrasonda olmuştu
Tugbacim34 @Adsizbiri dört kere o odaya girdim. Son girdiğim de artık öyle bir bastırdı ki çocuğuuum içerde ters döndü. Ancak öyle görebildi son dakika
Adsizbiri Tugbacim34 o kadar ilginç ki neler yedim kıpırdamadı doktor bastırdı yine kıpırdamadı sürekli farklı yerlere gönderince sormak istedim
Clementein Sermec27 kalbi yok değil kalbinin damarlarına bakamıyorlar detaylıca o yüzden kalbimi göremedik diyolar
Adsizbiri Sermec27 kalbi var sırtı dönük olduğu için kalbe giden iki damar varmış onlara bakması gerekiyormus ama inatla göstermedi yoksa sağlıklı çok şükür ama düz yatmıyor hep arkası dönük
Clementein 3 kez girdm pozissyondan görememişti başka hastaneye gittim ordada göremedi fetal eko istedi gittiğim gün bebiş çok hareketli idi orda zar zor baktı yani sıkıntı yapma bebek duruşundan göremiyorlar genelde
Adsizbiri Clementein inat etti göstermiyor sürekli perinatojide farklı yerlere gönderiyor acaba demeye başladım
Sermec27 Adsizbiri anladım inşallah gözükür bir daha sorun yoktur inşallah Allah’ın izniyle içinizi ferah tutun 🤲
Adsizbiri Haticeburak06 o kadar çok yürüdüm neler yedim sırtı dönük ama evdede hep dayıyor sırtını nasıl olucak bilmiyorm
Tugbacim34 @Adsizbiri inan benimde yemediğim şey kalmadı. Yürüdüm merdiven indim çıktım. Doktora gidiyorum çocuk uyuyor. Uyandırmaya çalışıyor yok. Artık en son acıdan gözlerimi kapatmıştım. Benim ki görmeden bir yere yollamadı. Ama korkmayın bizim bebişler inatçı olduğundan uğraştırıyorlar
Adsizbiri Tugbacim34 doktorlar pes ederler mi dersin 😁😁benim doktorlar da inatçı inatla görmeye çalışıyorlar .fetal kalp doktoru görsün o da goremezse perinatoloji heyet doktorları bakar dedi 😁😁benim uzadıkça uzuyor
Tugbacim34 @Adsizbiri görmeden bırakmıyorlar canım maalesef 😂 gitmeden önce senin bebişle konuşup ikna etmeye mi çalışsan acaba 😂