Duyguvv AlininAysesii bende sizinle aynıyım 18+0 benimde 8 Haziran tam ben soracaktım nasıl oluyor diye siz sormuşsunuz 😁
Berataras AlininAysesii bende yaa onu diyecektim benimde 18+5 şimdi bana doktor 5 haziran dedi bende anlamadım😮
cck06 mom02636 bizde senınle aynıyız tabi şuan 15 olduk☺️ Haziran 30 gibi görünüyor ama bakalım ne gösterir bilemeyiz benımde 2. Hamileliğim henüz öğrenemedik cinsiyeti bir oğlum var bakalım buda kısmet🙏🏻
mom02636 cck06 yaa benimde ikinci hamileliğim sezeryan olucagı için 20 Haziran olucak büyük ihtimal Doğum tarihi ikinci kez erkek annesi olmaya hazırlanıyorum bende 😂💙
Akdasd Sakirtugce33 Umarım bende bi an önce hissederim.bi şeyler oluyor gibi yoksa ben mi öyle hissediyrm bilmem :)
Veyselimiz BİZDE bugun 16+1günlük olduk hayırlısıyla inşallh saglıklı sıhatli olur banada kıza bnziyo dedider kızlar buarada 3lü taramaya bu hafta gidliyo dimi
Kubrakuzey Bende 14+1 oldum bugün ama sezaryen olacağı için Haziran sonu görünüyo doğumum bi aksilik çıkmazsa 🙏🏼 Cinsiyet henüz bilmiyorum 18ine randevum var gösterirse öğrenicem☺️☺️ Bi oğlum var 21 aylık 🙏🏼 Etrafımdaki herkes eşimde dahil yine erkek tahmin ediyor bi tek ben kız hissediyorum🤔 cinsiyet farketmez sağlıklı olması en önemlisi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah🙏🏼🙏🏼