dmngrkm Biz de 17+6 yız. Adanadan selamlar anneler. 💃🏻🤰🏼💞İlk gebeliğim doktorum sezeryan olursa 1 haziran normal olursa 8 hazirana kadar bekletirim dedi.
YadeOmer Krispiim16 ben ne zaman hissedicem ya elim karnımda beklemekten yoruldum tekmesini hissetcem diye 😒😁😁
Krispiim16 YadeOmer canım bi anda oldu hiç bişey anlamadım formda takılıyordum tarifi imkansız bişey hiç beceremiyorum tarif etmeyi çok hoş 😂😂
Sakirtugce33 Krispiim16 belli benım kızların adı Ela lina babananemiz erkek olursa ben koyayyım dedi bende itiraz etmedim çok emeği var çocuklarımda o emir istiyor emir koyacaz☺️☺️☺️
Betulpehlivan Krispiim16 nasıl hissediyorsun canım hareketlerini benim 2.gebelik 17 hftalık hamileym hala hissetmedim🤷♀️
Fatley Selam kızlar bende 16+5 oldum bugün sanırım haziran 20 falan ama belli olmaz sanırım:) bizde de azcik sıkıntı var amiosentez yapılacak hayırlısı ile atlatırsak oğlumla beraber olacağız haziranda 😊
Sakirtugce33 Krispiim16 😂herkes ole dio Allah’tan başka isim istemedi diyorlar 🙈 eşimle bende begendık kızlara da uyuyıor eşimin adına da soyadına da uydu emir Elçin ☺️☺️☺️ Saol cnm bnmm
Krispiim16 Betulpehlivan 15 haftalarda seyirmeler hissettim Gıdıklandı falan sonra tekme acısız tuhaf bi his