Kadriyekurt13 Merhaba kızlar 29+4 günlük gebeyim idrar yollarım da enfeksiyon çıktı doktorum tek kullanımlık üromisin verdi daha önce kullanan oldu mu herhangi bi yan etkisi oldu mu yardımcı olur musunuz❤️
Skrnysn Kadriyekurt13 Bende 29+5 günümdeyim benimde geçen hafta tahlil yaptırmıştım enfeksiyon çıktı toz dediğin ilaçtan kullandım tek seferlik ama sanki geçmedi bi sorun da yaşamadım bu hafta tekrar sağlık ocağına tahlil vercem bide kadın doğum doktoruma göstercem o toz pek fayda etmedi gibi hamilelik den galiba buzamana kadar böyle bi sorun yaşamamıştım hiç
Yasminnnnn Kadriyekurt13 Ben kullandım geçen hafta bişey olmaz korkma enfeksiyon daha kötü kullanip iki gün sonra tekrar tahlil verdim negatif çıktı enfeksiyon
eminece93 Kadriyekurt13 ben kullandim 2 defa minimum zararli bir ilactir korkma icin rahat olsun, kullan 3 gun sonra yine idrar ver bak gitmis mi gitmemisse doktora yine git soyle. Enfeksiyon bebeklerimize gecermis dogumda allah korusun gerekirse antibiyotik icmemiz lazımmis