Mavispembis1_ Merhabalar, Adana’da yaşıyorum ve doğumum Eylül başı ve ortası arasında olacak. Kızım kış bebeğiydi. Ama şimdi nasıl giydiririm ne yaparım fikrim yok. Yazın doğum yapanlar siz neler giydirdiniz fikir verirmisiniz 😊😍
erayinannesi_333 Mavispembis1_ Eylül yine iyiymiş benim ağustosa denk geliyor ne tur kıyafet alacağımı bilmediğimden öylece bekliyorum 😂
Cosimaniehaus Mavispembis1_ ben de eylül sonu gibi doğum yapacagım ekim gibi hava ılımaya başlar diye uzun kollu zıbın alıyorum. Kalın askılı zıbın üstüne giydirmek için. Kısa kollu almayı düşünmüyorum hiç. Güneydoğuda yaşıyorum Adanadan tek farkı nem sanırım. Yengem de ekimin başında doğum yapmıştı bana genelde uzun kollu almamı tavsiye etti.
asell13 Mavispembis1_ bende adanadayım canım eylül sıcak ince uzun giydirilip ince battaniyeye sarılır
Mavispembis1_ gdaslik kısa kollu yarım bacak tulumlar gördüm içime sinmedi hepsini kasada geri bıraktım bizde de hep klima açık gidip geri mi alsam 😂
gdaslik Mavispembis1_ ben o tulumlardan giydirmedim hiç mesela. Hatta 2 tane almıştım hiç giyilmeden kaldılar. Zıbın ve altına pijama altı çok giydirdim. Benimki temmuz doğumlu sizinki eylülde doğacakmış biraz daha küçükken serinler çökecek zaten. Bence o kısa tulum tarzı kıyafetleri bir sonraki yaza giydirirsiniz.
Mavispembis1_ Cosimaniehaus bir kaç tane kısa kollu zıbın aldım ama altına ince pijamalarla giydiririm diye
Cosimaniehaus Mavispembis1_ ne olur ne olmaz kısa kollu da lazım olur belki. Bu arada alt giyim almadıysanız. Cigitten fitilli taytlar aldım bugün geldi. İnce güzel tam sıcak iklim yerlerde giydirilir. Tavsiye ederim. 3-6 ay aldım dar kalıp diye.
Babymom07 Mavispembis1_ bende Antalya’dayım doğumum Ağustosta olacak bebek için 14 15 tane zıbınım var yeğenimin zıbınları onları giydirmeyi düşünüyorum en çok zıbın alınmalı bence bol bol :)