Esse Kızlar 39+2 oldum sadece yalancı sancım var ve rahimde yumuşama başlamış.Ahududu yaprağını duydum kullanıp açılması olan yararını gören var mı?
Denizz19 Esse ben ilk gebeliğimde içtim hiç açılma sağlamadı Suni sancı ile Doğum yaptım valla bu sefer de ikinciye hamileyim almadım o çaydan yürümek bol bol ama açılmadı mı açılmıyor mübarek işte
Ssshhh Hiç duymadım rahatlamak için lavanta yağının kullanan var sancı sırasında bir bez parçasına biraz dökün sancı gelince onu koklayıp nefes alıp verin hurma bide doğumu kolaylaştırır diyorlar hergün yiyin başkada bilmiyorjm 😄
Esse Ssshhh hurma da yiyorum squat da yapıyorum ama daha tık yok bi tek yalancı sancı çekiyorum inş bu da bi gelişmedir
Esse Tostosunannesi ay bende 39+2 oldum deli olacam güya kızlar erken gelirdi rahimde yumuşama var dedi ama başı kanala girmemiş çayı deneyeyim inş yararı olur
Tostosunannesi Esse gunde 6 7 bardak iç ihmal etme ben 37deyim bi çatı muanesi olup basliycam valla sıkildım 🤦♀️
Ssshhh Esse o zaman bence vaktinde gelir bebek 40 ı doldurur gibi sağlıklı bi şekilde gelsinde bu kadar dayanmışsınız az daha sabır 🤗
Esse Tostosunannesi 38de çatı muayenesi oldum ben de canım dua et inş yalancı sancılar gerçek sancıya dönüşsün güya kızlar erken gelirdi benim kız da tık yok
Esse Denizz19 canım peki hiç açılman olmadan suni sancı veriyorlar mı?Ben de rahimde yumuşama var daha açılma yok