Hatice Korkmaz’da gebeliğini sürdüren ve normal doğum yapan var mı? Memnun muydunuz?
Ben ilk kez gittim, ilk muayenede biraz soğuk geldi ama yorumlarınızı merak ediyorum. O hastanede başka kimi önerirsiniz? 24.haftadayım

Agustos2024 ben de pendik medipol takipliyim Semra İnmeze gidiyorum gerek bana gerek eşime yaklaşımından memnun kalıyorum açıkçası, riskli bir gebelik geçiyorum o yüzden aynı zamanda devlette perinatolojiye de gidiyorum, başından beri Semra hoca her terimi tedirgin olmamam için ben sormadan açıklıyor her soruma cevap veriyor samimi yaklaşım istiyorsan gidebilirsin bence

Medipol Aytekin Hanim 😍🤗
      Hem normal doğum destekliyor hemde SSVD cok yapiyor cok tatli bi bayan

Agustos2024 Aytekin hanıma randevu alamadığım için 8.haftada bu hocaya görünmüştüm içeri benimle birlikte oğlum ve koz kardeşim girmişti onlara yaklaşımı çok kötüydü bakışı konuşması hiç ısınmamıştım çok şükür Aytekin hanıma bulabildim sonrasında randevu o kadar güleryüzlü ilgili şakacı disiplinli ve bilgili doktor ki eşimle beraber iyiki dedik 👼

8 gün sonra
      21 gün sonra

Arsenugre evet devam ediyorum. Sonraki muayene ve kontrollerimde daha sıcak geldi. Zaten haftamda ilerledi bu şekilde devam edeceğim inşallah