Aylardaneda Dünden beri karin bölgemde kasılmalar oluyor dogumun yaklaştığının belirtisi mi sizde durumlar nasıl 🥰 ha bide ben sürekli bacak ağrısı iç bacak ağrısı çekiyorum
tugbadurmaz34 Aylardaneda bende 38 dünden beri aşırı bir baskı var acaba kanala mı giriyor diyorum resmen tüm hareketleri orada 🫣
asell13 Aylardaneda kasılma değil ama bebek hareket edince çığlık atıyorum resmen kafasıyla eziyor 🥹 38+6
tugbadurmaz34 Aylardaneda ilginç doktor kanala inerse zaten doğrususun hemen gelir demişti bizim de baş aşağı şu an ama sanki dünden beri gelecek gibi hissediyorum aşırı baskı yapıyor bu gidişle 41 i görecek gibi geliyor bazen sancım var nstde ama yeterli değil
tugbadurmaz34 Aylardaneda bence de 😂😂 ama bu son 1 saattir ilk defa sancımı hissettim bakalım geceye kadar düzenli olacak mı artık sağ Salim doğmasını bekliyorum 🥹🤲🏻🤲🏻
asell13 Aylardaneda sabah 8 de doğumum canım aynı bedende son saatlerimiz bizim 🥰 kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar 😂😂
Guli007 Merhaba kızlar bende 38oldum kasilmalar sancilar oluyor ama bir şey yok daha🥺bide akintilar artdi normalmi sizce??korkuyorum