findiktan11 30.haftada kasılma normal mi ya aşırı canımı acıtıyor. Bebek sanki sertleşip sertleşip vuruyor veya kasılma böyle mi oluyor😀
Zseda findiktan11 bende burda bekleyeyim 😀 32 hafta bitecek kasilmanin tam olarak ne olduğunu bilmediğim için çocuk hareket ediyor diye canim yanıyor sanıyorum. Ya da gerçekten hareketinden yanıyor bilmiyorum😀
Hulo2105 findiktan11 merhaba bu gün kontrolüm vardı 25+3 üm. 2 kere o kasılmayı yaşadım. Normal dedi. 20-30 saniye sürdü. Rahim kasılmasıymış ve yalancı doğum sancısıymış. Eğer 5 dk da bir gelirse doktor hemen gel doğum yaparsın dedi.
tgbmerve findiktan11 sigamiyor artık, boyları iyice uzuyor. 33+0 iz bugün , benimde öğlenden buyana sağ tarafim ağrıyor sanci gibi ama sert orta toparlanıyor farkındayım , eve geldim uzandım şimdi rahatladım biraz 😁
findiktan11 Zseda sanki içeriden tırnaklarıyla bastırıp kazıyormuş orayı gibi bir acı oluyor bende kasılma bu mu ya ben niye çözemiyorum bu işi😀
findiktan11 Hulo2105 kasılmalar kasık bölgesinde mi olur peki benim baya karnımda oluyor göbek deliğimin 10 cm falan üstü. Sertlik hissediyorum sonra çocuk içerden orayı kazıyormuş gibi oluyor😀 bu kasılma mı😀
Welcometomylife Bu kasılmalar normal kızlar. Rahim hazırlanmaya başlıyor. Düzenli olmaya başladığında doktorunuzu arayın 🐣🐣 10 dk da bir kasılıyorsanız yavaş yavaş o süre azalacak ve mutlu son ❤️
Hulo2105 findiktan11 yok yok benimde tam göğsümün altında zaten orada olurmuş. Sizin haftanız daha ileride sık sık oluyorsa doktora görünün
Zseda findiktan11 ben bazen ayağı kalkamıyorum ağrıdan. Evet icerde biseyler yapıyor tekme değil ama başka bisey😀 doğum zamanı boyle mi hissedicez acaba ya. Kaburgamı kırıyor çocuk resmen
tgbmerve tgbmerve findiktan11 valla olabilir biliyormusunuz , bizimki 25 ten buyana aynı pozisyonda ayağıyla ittiriyor sırtının geldiği yer 🤐Allahım şişiyor böyle gormeniz lazım , artık karnimda zaten su dalgalari oluyor resmen bazen öyle bir vuruyor ki iş yerindekiler bile o neydi diyorlar okadar sert bizim oğlan
Pinaargunes findiktan11 ayyy ben de onu fark ettim bugün 30+1 haftaligiz bebek bi yerde sanki gobegmi sıkıp birakiyo bianda can acitiyo 😂 ayni seyleri yaşıyoruz
Pinaargunes findiktan11 yok yok normal diyo herkes demekki herkes de bu haftada basliyo ama feci bisey anlık bide orayi sanki toplanip sıkıyo bianda birakiyo 😂
findiktan11 Pinaargunes eğer bu kasılma bele ve bacaklara doğru ilerlerse sıkıntıymış aklınızda bulunsun😀
ZeyHus33 findiktan11 bende 30 haftaligim aynı durumu yasiyorm 2 gunderde baş ağrısı var Karnimda sertleşiyor
findiktan11 Hulo2105 sık değil aslında günde bazen 2 bazen 3 kere ama o bile yetiyor insanın canının acımasına😀
emineaycyilmaz findiktan11 30+4 üm yani bugün galiba herkeste ağrı ve sertlik var benim özellikle göğüs boşluğum midemin orası batıyor ve ağrıyor yani buraya sordum kimisi yalancı sancı diyor kimisi doğum sancısı diyor çıldırmak üzereyim ve bu sabah kahvaltı yaparken ne yediysem çıkardım
findiktan11 emineaycyilmaz yalancı sancı muhtemelen doğum sancısı düzenli olurmuş ayrıca bele ve bacaklara yayılarak gidermiş