Ervaidil Kızlar bugün doktor kontrolü vardı çatlatma iğnesi yazdı yanında herhangi bi ilaç yazmadı siz başka ilaç kullandınız mı ?
Cosimaniehaus Öncesinde klomen gibi yumurta geliştirme ilacı kullandınız mı? Bana klomen verip sonrasında çatlatma iğnesi veriyordu doktor.
myangelson Cosimaniehaus yumurtaları gelişmişse belki sadece iğne yapmış olabilir ama femara yazdığına göre onu kullanmış diye düşündüm
Ervaidil Cosimaniehaus hayır canım ilk defa femara kullandım bugün kontrole gittiğimde çatlatma iğnesi yazdı bunu bugün vurul dedi
Cosimaniehaus Ervaidil çatlatma iğnesinden sonra başka bir şey vermiyordu doktor bana. Çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra ilişki diyordu.
Ebrugunesss Ervaidil ben bu ay rahim filmi çekinicem yarın gidip hormon için kan vericem ve rahim filmi için gün vericekler rahim filmi temiz çıkarsa inşallah banada bu ilaca başlatırlar mı yoksa daha sonra ki ay mı veriyolar bu ilacı
myangelson Ervaidil vurdurdunuz mu iğneyi ? Hemen dediyse o saatler aralığında vurulmasini istemiştir
myangelson Ervaidil benim yumurta 19mm olmuştu kendi catlar diye bekledi 2 gün sonra gittim catlamamisti 22mm ile iğne vurmuştu tek yumurtaydı solda
myangelson Ervaidil benim 2 sene önceydi hamile kaldım ama erken doğum ile kaybettim. Bu ay tekrar başladık korunmayi bıraktık bakalım nasip