Niloyaaaaa Pamiramsi bu sanırım herkeste geçerli olmuyor bizim 11. Haftada aynı kızdaki gibiydi hatta bu yüzden doktorumuz kıza benzettim dedi nub a göre ama bebeğimiz erkek 🥰
Sevdadts Pamiramsi 6- 7 haftaliktan anlarmisim bilmem ama bide bu var elimde biraz bulanık ama lütfen bunada bakarmısın?
Pamiramsi 2prensesannesiiii yandan olanda kıza benzettim valla kafam Allak bullak oldu ahahah doktorunuza güvenin ben doktor değilim 😂💞
2prensesannesiiii Pamiramsi valla öyle şeyler okuyoruz ki kime neye inanacağız şaştık 😂😂😂 hayırlısıyla sağlıkla gelsin de insan tereddütte kalması da kötü 😂
mucizeolsunn Pamiramsi ay hiç cinsiyet tahmini yaptırmamıştım ama size yaptırmak istedim 14 haftalık ultrason görüntüsünü atıyorum bakar mısınız doktor da bi tahminde bulundu ama merak ediyorum
mucizeolsunn Pamiramsi doktor da kıza benzettim 2 hafta sonra gel daha doğru olur dedi bende aşırı erkek hissettiğim için inanamadım biraz 😁🤭hayırlısı olsun ilk bebek olduğu için ikisini de isterim
Otherozge Pamiramsi benim ilk kızımda oldu ama ikinci kızımda erkek görüntüsü vardı hatta tam olarak böyle bi fotosu var doktor %85 erkek dedi.sonraki kontrolde kesn kız dedi artık nub a da inanmıyorum 😅