Hulyalp Sarem usumek ama ayaklarim daha cok usurdu. ust uste corap cetik terlik ne varsa giysem de isinmazdi esim gelir isitirdi oyle rahatlardim.
Sarem pamukgebe SuAte tek belirtim akıntım iç çamaşırımı ıslatıyor adeta ve üşümek. Eşim ev sıcak diyor ben kazakla gezdiğim halde üşüyorum
SuAte Sarem canım hamileymiş gibi hareket et o halde, ağır kaldırma ilaç kullanma çok dikkat et kendine hayırlısıysa inşaallah hamilesindir🙏🏻😊
Sedaahmet Sarem ben temmuz ayında hamile oldugumu òğrendim. Öğrenmeden önce ayaklarım üşüyordu sadece
Burcak61 Sarem bende çok aşırı derecede üşüdüm hatta hamile olduğumu öğrenip doktora sordum o da normal dedi vücudun uyum sağlamaya çalışıyor gibi bişe dedi
mrshavva Mayıs ayında öğrendim hamile olduğumu hamile olduğuma dair hiç bir belirti yoktu taa ki kusma dönemi başlayana kadar 😁 kusma dönemi bittikten sonra da aynı şekilde kimse demezdi hamile diye 🙄
ozgeege Sarem ben de 6 + 2 günlük hamileyim hala çok üşüyorum ayaklarım ısınmıyor ev sıcacık diyorlar ben donuyorum 😂 ilk başlarda bebek kanımızdan beslendiği için üşüme olurmuş canım
Sarem Kızlar inşallah gebeyimdir dua edin nolur banada ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. Herkes gibi bizde istiyoruz. İlkinde baya belirti yaşamıştım ama bu ay sadece üşüme ve akıntım var. Ovulasyon zamanım geçeli 9 gün oldu