Melek156 Kızlar nasıl besleniyorsun ya bize fayda olacak yiyecek neler acaba ben kefir falan tüketiyorum bir de kırmızı pancar
Hazalv Melek156 protein alın mutlaka yumurta peynir kefir yoğurt ve kabız olmamaya çalışın sulu yemekler yiyin.
mrp2023 Melek156 yumurta kalitesi içinde önemli canım ama ben tadını beğenmiyorum bende şuan yumurta için iğne yapıyorum kendime doktorumun verdiği vitamini kullanıyorum bide yediğime içtiğime dikkat ediyorum
Hazalv Bende kasımda başladım tedaviye su an 27 haftalik hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin🌸
Babycans Melek156 bu ay bende başlıyorum sanırım pazartesi günü falan ilaçlara başlamış olurum . Siz hangi hastanede hangi doktorda tedavi görüyorsunuz
Zehram110221 Ecem0707 adana Acıbadem de yaptırdık 250 bin dedi doktor ama 300 bini rahat buldu benim daha önce düşüklerim olduğu için genetik taramalı tüp bebek yaptırdık
Babycans Zehram110221 genetik tarama harici Acıbadem de ne kadar tuttu tahmini bir fiyat verebilir misiniz genetik tarama için embriyo başına ne kadar ücret alıyorlar şuan
Zehram110221 cansugunes0210 hepsi kolay gelip geçiyorda transferden sonrası çok sabırsız oluyor insan