Pamiramsi 2inciAnnesi aaaaa ayahaha çok değişik olmuşşşş 20. Haftada ultrasonda pipi görüntüsünü çekip vermişlerdi anneme hala saklarım ckdkckf size de versin bari bir sonraki kontrolde isteyin 😂
2inciAnnesi Fatmadiebiri ben e bebekte indirim vardı hastane çıkışı falan aldım ama renkleri ya sarı ya yeşil pembe mavi almadım hiç ne olur ne olmaz diye iyi ki de öyle yapmışım
Suliss76 Fatmadiebiri Çok mu büyüğüm 😅😅 Ailem ve çevrem öyle düşünüyor bilmiyorum ama dediler ve bende öyle bişi olursa bebeği kurtarın dedim 🤗🤗
Fatmadiebiri Suliss76 yani küçük sayılmazsın bence doğumda ölürsün diyecek kadar ben olsam cimere doktorun adıyla şikayet ederdim
Sdarven 2inciAnnesi inşallah benimde yanılma olur. Tabi cinsiyet fark etmez ama bir kızım var Rabbım hayırlı erkek evladı da nasip etsin çok isterdim bugün kız dedi hatta kesin dedi yanılma olursa ilk kıyafetleri benden dedi
Hamdiyevural 2inciAnnesi ay bu post bana umut oldu erkek isteyen bir anne olarak doktor kiz gibi ama emin olamiyorum kesin degil dedi en son 16 haftalikken umarim degisir ya tabi onceligim saglikli olsun yavrularimiz 😍😍
Suliss76 Fatmadiebiri Asistanları var malesef kenidisini hiç görmedim sadece detali ultrason da doktor girdi oda farklı biriydi sivil giyimliydi adı yazmiyodu
Elif_49 @Nurcanakkaya kız dediklerinde net kesin dediler mi yani bacak arasını falan görmüşler mıydı 😊
eminegizem Benim de 12 de erkeğe benziyor ama emin değilim kordon önünü kapatıyor dedi 16 da yanilmisiz canım kız dedi emin misiniz doktor hanim dedim eminim kesin kız dedi 🥰
1cocuk1bebek Bana 12.haftada erkek 16 da kıza benziyor dediler bacak arasında kordon var ayrıntılıyı bekliyorum bende kordon çıksa bi anlıcaz net konuşamıyorlar kıza benzettik dedi doktorlar hep
Aylaninannesi123 2inciAnnesi 28. Haftaya kadar kız denildi 2 farklı hastanede 28. Haftada erkek olduğunu öğrendik 😂erkek doğdu 🥰