2inciAnnesi Evet kızlar doğru okudunuz, 18. haftada kız demişti doktorum bugün kontrol vardı erkek dedi 😂😂 sizce daha değişir mi 😂😂😂😂
Cileklipizza 2inciAnnesi detaylıyı bekle bize baştan erkeğe benziyor dedi sonra erkek dedi detaylıda tam öğrendim garanti olsun diye ilk tahminlere güvenemiyorum 😊
Aysesenaa 2inciAnnesi bende de 15. Hafta da kız denilip 20. Hafta da detaylı da erkek olduğunu öğrendim 😄
3_oglan_annesi 2inciAnnesi kızların ki zaten sıkıntılı ama erkk değişmez banada kız deniliyor ama hala inanasim gelmiyor öle diyim 😂
3_oglan_annesi 2inciAnnesi aynen cinsiyeti soleme doktr sorunca bilmiyormuş gibi yap kimisi doğuma kadar anliyamiyor doğumdan snra farklı cinsiyet cikiyo kuzenimde olmustu doğdu öle ogrendiler asıl cinsiyetini başta kız diye bildik snra erkk çıktı 🤭😂
cLearQueen Ayy cok korkuyorum insallah bende oyle bisey olmaz 🤣🤣 yanlis anlaslma olmasın cinsiyet fark etmez elbette ama ona göre kiyafet falan illaki alcaz emzik bile degisiyo kız erkek diye 😁
2inciAnnesi cLearQueen kesinlikle cinsiyet ayrımı değil ama kapı süsü yaptiricam şimdi acayip kararsız kaldım 😂😂