Hafsa1134 Merhaba arkadaşlar Sultangazi’de oturuyorum evime yakın bi hastane olsun istiyorum küveze girme ihtimalide var daha önce doğum yaptığınız ya da bildiğiniz güzel temiz bir hastane var mı önerebileceğiniz ?
Semanur_AkMo Hafsa1134 Mustafa balık var hem tecrübeli fiyat olarak da civarlara göre uygun doğumu da yaklaşık yarım saatte bitiyor
Yamanmomy Hafsa1134 bende sultangazideym ama burdaki hiçbi özel hastaneyi begenmedm ilk dogumumu yağtıgm bayrampaşa kolana gidiyorm
Hafsa1134 Semanur_AkMo bahat hastanesini diyorsunuz sanırım ama o hastane küvez ücreti günlüğü 3.500 TL alıyor normal doğum 18 bin ekstra bişeyde ücret alıyorlar beğenmedim o hastaneyi 👎🏻
Dilekkkkkokan Mustafa balığa bende iki kez gittim ağzının içinden konuşuyor beğenmedim açıkçası . Malesef çiftlikte onerebilecegim hastanede yok doktorda ben belde tıp merkezine gideceğim orada bir doktor önerdiler Nurhan hanım oraya gidip bakacağım
Hafsa1134 Semanur_AkMo sadece solunum sıkıntısı olursa ücret almıyorlarmış diğerlerinden ücret alınıyor