momofmychildren Busra_27_34_ 28.haftaya girdik hâlâ bir tane düzgün görüntü yok çünkü ya sırtını döndü ya da kendini göstermedi 🙃
Dilek_04 Busra_27_34_ ya bana niye böyle güzel vermiyorlar bebeğim kendini saklamıyor da elini yüzüne koymuştu gösterdiler bana ama ultrason resmi vermedi detaylı ultrasonda bile vermediler gerçekten biz bebeğimizin güzel bi anısını saklayamıyacaz galiba
Busra_27_34_ momofmychildren bizim ki de bir ara yüzünü plesantaya yapistirmisti 😁iki defadır görüyoruz şükür 💙29 haftaligiz bizde
Busra_27_34_ momofmychildren ay inşaallah görürsünüz enazindan doktor yakalasin geri sırtını dönsün 😁
Fatoss-16 Busra_27_34_ 1350 Gr dı şuan 31 haftalık olduk merak ediyorum kaç kilo olduğunu😄gelişimi nasıl diye ins saglikla en kolayindan hayırlısıyla kucaklarimiza alırız bebislerimizi
Fatoss-16 Busra_27_34_ 🤣 yediklerim yariyomus bebeğe çok şükür ben fazla kilo almadım 🌼 sizin bebiste çok tatlı gozukuyo maşallah bakmalara doyamiyoruz ultrason fotosunu ekran görüntüsü yaptım merakla bekliyoruz babasıyla 😄
Busra_27_34_ Fatoss-16 bende kızım da 8 kilo almıştım 3500 kilo doğmuştu bunda daha simdilikten aldığım kilo ⅞🤦🤣Ama Allah’tan 48 kilo ile başladığım için sorun etmiyorum