Altunkaya_44 Kızlar ya 25+2 haftalıgiz bebeğim uzaninca hareket ediyo babasida çok heyecanlı hareketini görmek için hep dio hareket edince beni çağır bana soyle hareket etimi ne zaman eder bebek hareket ediyo esime sesleniyorum adam gelio çıt yok hareket etmiyo ben biraz sevince elimi koyunca yine hareket ediyo adam elini koyup uyuyo karnıma belki hissederim die hareket etmio 🤣🤣🤣🤣 eşimde acaba benden kötü bı enerjimi aliyo beni sevmicek gibi hissediyorum felan dio şaka gibi komik ama valla çok takıyo bende taktığını fark etmeden şaka yapiyodum baban giti oğlum annenle ilgilenebilisin die ama çok takiyomus dün baya konustuk hiseder enerji miz uymuyo sen hisediyosunm ama ben hiç hisedemedim onu felan dedi
isil-ay Altunkaya_44 yemin ederim aynısını yaşıyoruz 26+4 olduk artık bıkac gundur dısardanda bellı ne zaman esıme gostermek ıstesem duruyor . kamera acınca duruyor. Anneler gununden oncekı gece hedıye olarak kameraya almama ızın verdıde hanımefendı oyle de gordu eşim :D
s13 Altunkaya_44 Bizde de aynı öyleydi) haftanızın ilerlemesini bekleyin, daha sık hareket ettiği dönemde o da hiss edecektir, şimdiki haftalarda eşinize çok ta bildirmemeye çalışın hareketlerini ki üzülmesin
Hulo2105 Altunkaya_44 hahhaa herkes aynı durumu yaşıyor bence. Karnım ordan oraya gidiyor görüyorum resmen eşime koş koş diyorum gelince fıss aslaaa hareket yok😂
Kbr-ozcn Altunkaya_44 bizimde oyoeydi zaaten cok hareketli bir bebek degildi ama 30. Haftaları geride bırakınca ne anne ne baba eli ayırt etmiyor sürekli hareket halinde oluyor hele gece sol tarafa yatınca eşim ismiyle seslenip dokununca tepki veriyor adeta 😁
Altunkaya_44 isil-ay valla eşim hiç biseyi takan bı insan değil çok gamsız 🤣ama bunu baya takmış insallah bizimkide bı kere de olsa babası varken hareket eder 🤣🤣
Mlkmr12 Kızlar valla 25 haftaligiz ayni durumu yaşıyoruz. Kıpır kıpır eşime kos kos diyorum anında duruyor sanki babasına garezi var😅 aynı şekilde tam hareketli hadi videoya çekeyim diyorum aninda duruyor, bunun sebebi ne bilim adamları arastirsin😅
annelik_4 Altunkaya_44 aynısını yasiyoduk ta ki 30.haftaya kadar gece harekete geciyodu eşimde dokununca hareketleri artıyordu nihayet hissettim dedi hareket etmeyince eşimde acaba beni mi sevmiyor diye üzülüyordu😅
Kubrahmz Altunkaya_44 yaaa😃😃yazdıklarını gülerek eşime okudum. Vallahi ben de öyle düşünüyorum acaba beni sevmeyecek mi diye korkuyorum dedi. Şok oldum 🤣🤣🤣
Altunkaya_44 Kubrahmz 🤣🤣 inşallah hareket eder oda görür trip atiyo resmen bana bide dio benle ilgili kötü şeylermi düşünüyosun çocuğa aşılama felan dio 🤣🤣
Kubrahmz Altunkaya_44 ya elini koyduğunda hiç mi hissetmedi? Benim 3 gündür bayağı fark ediliyor hareketi. O da hissediyor elini koyduğunda ama bazen bekliyor hareket etmeyince üzülüyor eşim de😃
Altunkaya_44 Kubrahmz yok gercekten ve uyuyana kadar elini cekmiyo gerçekten hareket etmiyo elini çekip yan yatınca yine dönüyo 🤣