Ftmasln Bu dırumu yaşayan var mı bilmiyorum ama son iki haftadır dizimden yukarı çok kötü bir ağrı var bağdaş kuramıyorum rahat, hareket edemiyorum var mı böyle olan varsa, neler yaptınız neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor bu ağrı
Mamur Ftmasln merhaba Dün akşam hiç birleyim yokken birden sol bacağımda diz ağrısı yaşadım ayakta iken tam adım atamıyorum dizimi önüme hafif eğim vererek yürüyorum topallayarak yürüyorum ve ağrı geçmek bilmiyor bunu hamileliğe bağlamadım ama ağrıyı da anlayamadım sonra bir araştırdım ki zayıf olan insanlar kg aldıkça dizlere yük bindiğinden dolayı diz ağrısı oluyormuş hamileliğe bağlı bir ağrı maalesef magnezyum diyorlar ama ben zaten magnezyum kullanıyordum anlam veremedim bu ağrı 😣 nasıl geçecek Ağrım geçmez şiddetlenir ise doktora gideceğim
FundaYaren Ftmasln canım benim de aynı sağ bacağım 2 haftadır iptal ama doğuma kadar böyle devam edecek çünkü ilk hamileliğimde de aynısı oldu gitmediğim doktor yapmadığım şey kalmadı doğuma kadar devam etti o yüzden bu hamileliğimde kabullendim hiç bişey yapmıyorum ne yapsak faydasız 🥴😔
balim35 Bende de diz ağrısı vardı magnezyum kullandım uzun süre hamilelikten önce şimdi de kullanıyorum ekstra maden suyu içiyorum ağrı baya azaldı hissedilir derecede 🙏🏻 belki sizin de ondandır doktorunuza sorun bi önerisi olacaktır
Ftmasln Mamur bende gideceğim topal yürüyorum zaten ama ben kilolu hamile kaldım malesef siz gidince haber verir misiniz bakalım ne diyor doktorunuz 🥰
Ftmasln FundaYaren peki ne dedi doktorlar birde ben daha 16 haftadsyım doğuma kadar nasıl olucak bilmiyorum siz neler yaptınız 🥲
FundaYaren Ftmasln şuan ben 34 haftamdayım. İlk hamileliğimde baya kilo almıştım her gittiğim doktor kiloya bağlamıştı magnezyum falan kullanmıştım ama bu hamileliğimde hiç kilo almadım kilo ile alakalı değil bence magnezyum a devam ediyorum başka da bişey yapmıyorum sizin ki baya erken başlamış allah yardımcınız olsun ben bir çözüm bulamadım inş siz bulursunuz 😔
Ftmasln FundaYaren oyy hayırlısıyla gelsin inşallah kucağınıza🥰 benim ilk hamileliğim inşallah benimde hafifler veya geçer
FundaYaren Ftmasln Allah yardımcın olsn canım benim Rabbım sağlıkla kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin ❤️