Merviiss Kızlar 17 nisanda gebelik sonlandı 1 hafta sonra yoğun kanamam bitti fakat ara ara kanli akıntı geliyor bunu yaşayan var mı?
Mery6619 Merviiss gebeliğiniz neden sonlandı aceba. Bende 8haftalik dusuk yapmıştım ortalama 2hafta lekelenmem oldu
Fiigeenn Merviiss çok geçmiş olsun. ben 3 hafta boyunca aşırı yoğun derece kanama gördüm . Doktora sordum adet olmuş olabilirsin veya ikinci kanama olabilir korkma dedi . Ama çok kan kaybettim. Arada parçalar gelebilir.
2205 Merviiss ben 10 haftalıkken kürtaj olmuştum ve benimde ara ara durup devam etmişti yaklaşık 1 ay bi düzensizlik oldu kanamalarda sonra geçti kendiliğinden bende korkmuştum ama normalmiş
akkrn Merviiss ben 8+5 de kürtaj olmuştum tam 1 ay lekelenmeler kanamalar sürmüştü. Burda bir çok kez başlıkda açmıştım hatta psikolojim bozukmuştu kanamanım uzaması ama çok şükür geçti
Mery6619 Merviiss ben evde dusuk yaptım öncesinde 2hafta lekelenmem oldu sonra parca kalmış kürtaj oldum 2hafta daha geldi normaldir sizin haftanız daha da büyükmüş
Freefam Merviiss normal canim benim 23 haftalik gebeligim sonlandirildi baya dogum yaptim ama ben 32 gun kanamam surdu her gun daha da azala azala gunluk ped takiyodum 20 den sonra artik yavas yavas bitecek