Nakskdkdkd Merhaba hanimlar ben folik asit almak istiyorum doktor da Imom kullanabilirsin dedi kullananlar yazabilir mi iyi mi nasil ??
Adenmom_ Nakskdkdkd ben de ımom almıştım başta omegalı olandan ama balık koktu bana içemedim umarım sizin böyle hassasiyetiniz yoktur
Aerithma Nakskdkdkd Imom kullandım ben bir kutu şimdi elenetal kullanıyorum. Folik asiti 13.haftamda bırakmıştım.
Nakskdkdkd Adenmom_ siz hamileyken mi kullandiniz hamile kalmak icin mi ? İse yaradi mi hamile kalmak icin kullandiysaniz
Nakskdkdkd Nakskdkdkd bu arada hamile deilim 8 aydir deniyoruz olmuyo onun icin kullanicam ona gore yorum yapar misiniz
GizemSevilir Nakskdkdkd bana doktorum hamile kalmadan önce 3 ay kullanmam için Folidoce die bi folik asit verdi 3 ay kullandım ve hamile kaldım onun öncesinde bi kaç ay denemiştik olmadı bu Folidoce yi kullandım dediği gibi 3 ayın sonunda denedik ve hamile kaldım 🤗
Nakskdkdkd Feride_01 benimde bi sorunum yok ama 8 aydir olmuyo bende bi deniyim dedim folik asiti yarin alcam
Ysmnpmk Nakskdkdkd tüp bebek surecinde kullanmaya başladım canım 11 haftalık olduk hâlâ da devam doğuma kadar icicekmisim
Ecnrclk 1 buçuk sene istediğim halde hamile kalamadim doktorum da elenatal 1 vermişti o ay hamile kaldım, 33 haftalık olduk bile 🤗
Ses1 ![Merhaba canım bende profesör doktor önermişti solgar markasının kullanıyorum ve çok memnunum aklında bulunsun kullanan çok fazla kişi de var )