esmerrmm Kizlar ilk sezeryanimin dikişi şişik olmustu , hic krem vs kullanmadim , bu sefer krem kullanmak istiyorum , doktorunuzun önerdigi bi krem varmı kullandiginiz ve dikişinizin şişmedigi bi sknti yaşamadiginiz
esmerrmm esmerrmm doguma cok az kaldi simdiden bilgi edinmek istiyorum , doktor yazmasada ben gidip alicam , bu arada kremi nemzman kullanmaya başladiniz
Zeyasln esmerrmm bepanthol anti-scar jel düzenli kullanman gerekiyor ama en etkilisi (contractubex) Yanık kremi diye geçer sezeryan sonrası eski yaralar içim kullanıma uygun ve etkilidir ikiside biraz tuzlu ama düzenli kullanırsan değdiğini göreceksin
Asdas123 esmerrmm doktor bana ilk 1 ay madecasol kırk kontrolüne gittiğimden contractubex kullan demişti
Fatoss-16 esmerrmm ben estetik ameliyat oldum drum önermişti ilk hamileligim normal doğum dusunuyorum ilk zamanlarda dikislerime arada batikon sürdüm sürekli kuru tuttum bir hafta sonra kremi önerdi drum
esmerrmm Asdas123 contractubex kaçkere aldiniz acaba fiyatina baktimda baya pahali surekli alinacak gibi degil sanirim
Zeyasln esmerrmm yok hayır tekini alsanız yeter ama bence contractubex daha etkili 1 tüp alsanız yeter büyük ztn psrmağınıza fındık kadar sıkıp masaj yapar gibi süreniz yeterli 1 aydan fazla gider
Liv3652 esmerrmm şişlik çok farklı birşey yaranıza iyi bakıp banyolardan sonra nemli bırakmayın sık sık havalandırın zorlamadan hareket edin özellikle ilk zamanlar ama iz için soruyorsanız arkadaşların önerdiği gibi contractubex ve dermatix sadece bir kutu bitene kadar kullanıyorsunuz doktorum o şekilde önermişti
esmerrmm Liv3652 bazi yaralar kendini böyle kapatiyormuş keloid oluyormus cnm doktor söyledi bnde onlem amacli krem kullanayom dedim
Liv3652 esmerrmm o zaman kortizonlu kremler kullanılıyor diye biliyorum yara dokusu aslında yine sismiyor sadece kesik üzeri izi kabarıyor keloid yapıda yara iziniz oluşuyor ama bildiğim kadarıyla çok fazla karşılaşılmıyor kendim ve çevremde dahil hiç duymadım olan da var tabi umarım sizde de tekrarlamaz ☺️