Yasmin444 Kızlar bugün doktora gıttım 6+ 2 haftalık ve kese buyumemıs doktor haftaya kalp atışı olmasa düşük olucak dedi üç düşüğüm olucak böyle başına gelıpte sonradan kalp atışını duyan var mı
Zeyynnpp Yasmin444 Rabbim in izniyle bişey olmaz canim 🤲 benimde kese çok küçüktü korkmuştum 6.haftaydi yanlış hatırlamıyorsam alttan bakıldı görüldü kalp atışı 8.haftada alttan duyuldu bol bol dua et canım inşallah bebisin sağlıkla büyür 🐣🤲🤲
Yasmin444 Zeyynnpp ben beş haftalıktan gıttım canım ıyı desı bugün gıttım buyumemıs dedı bı kötü oldum haftaya duyulmasa kalp atışı düşük dedi ama ben ıkı hafta beklıycem
Zeyynnpp Yasmin444 alttan bakmadimi canım benim kese o kadar küçük görünüyordu ki karından gorulmedi 8 haftadaydim en son bu şekilde olduğunda alttan bakılıp kalp atışı duyuldu
Yasmin444 Zeyynnpp iki hafta hastaneye gıtmıycem bakalım nasıp olursa kalp atışını duyarım olmasa zaten Allah büyük başka çare yok
Freefam Yasmin444 alttan bakmadiysa cok erken daha bunlari konusmak icin karindan bakip da bebegi goremeyenler var henuz senin haftalarinda bekle bence iki hafta daha