EceNaz26 Kasılmalarım oluyor diye nst ye bağladılar bugün kalp atışıyla mest oldum 🥹🧿❤️ Nst sonuçlarından anlayan var mı? O arada karnımda sertleşme yaşadım ebe bebeğin hareketinden de olabilir dedi. Atsam bakabilecek var mı
Kalbimxkk23 EceNaz26 cnm bende de adet sancısı gibi oluyordu karnımın içleri sancı vardı nts de bidry çıkmadı doktor rahim kendini hazrliyor yalancı sancı dedi
Youngmotherr EceNaz26 sancın pek gözükmüyor ama altlarda gözüküyor ayrıyeten sancı taraflarında da çizgiler var ama sancın yok gözüküyor
EceNaz26 Haticeburak06 Youngmotherr Ya çok rahatladım teşekkür ederim,doktor yinede takip edelim dedi daha 28+3 deyiz çok korkmuştum bişey olucak diye
EceNaz26 Youngmotherr yalancı kasılmalar olduğunu söylediler ilk gebeliğim ve hic bir bilgim yok bu konuda panikledik baya 😄
EceNaz26 hnb karnımın özellikle kasıklara yakın kısmı saniyelik taş gibi oluyo şekli değişiyor. Kısa süreli kramp gibi hissettiriyo
EceNaz26 hnb evet sanki bütün karında gibi ama bakınca bi yeri yumurta gibi oluyor 🤣 zamaninda gelsin bebişlerimiz inşallah 🙏🏻🧿