Ogretmen09 Kivircikkuala ayy görmedim çalışıyordum moralini yüksek tut yeni tedaviye başlarsın canım 🙏
Ogretmen09 Hases Kivircikkuala ilaçlarını kullanmayı bırakma 7.gün erken kana bile gel karışabiliyor hormon pazartesiyi bekle
Ogretmen09 Kivircikkuala evde çok fazla yatma dışarı çık yürüyüş yap yavaş yavaş temiz hava al motivasyonunu yüksek tut
Hilal1407 Ysmnpmk ben pazartesi transfer oldum bugün test yaptım normal gebelik testiyle ama çıkmadı birşey
Ysmnpmk Hilal1407 çok çok erken yapmışsın canım ben transfer gününü saymadan 7.gunde test yaptım bide erken gebelik testiyle anca öyle çıktı
Nehirgibi Yapacaksanız erken gebelik testiyle yapın kızlar. Normal test boşa sizi üzer. Benim erken gebelik testiyle 6.gün aşırı silik çıktı. Ama gölge gibi. Daha önceki testler bembeyaz olduğu için aradaki farkı net anlıyorsunuz.
Hilal1407 Nehirgibi yaa elimde vardı denemek istedim şansımı keşke hiç yapmasaydim istemsizce üzüldüm korktum
Hilal1407 Ysmnpmk elimde normal test vardı sadece şansımı denemek istedim bende bekleyip pazartesi yapicam transfer günümle 7 gün oluyor pazartesi olsun transfer akşam 5 buçukta
Ysmnpmk Hilal1407 transfer gününü saymadan test yap canim çünkü bebek zaten 4.gun anneye yerleşmeye çalışıyor o yüzden çıkmasa bile üzülme hemen 12.gune kadar beklemekte fayda var