AdaEcem Merhaba ekonomik durumunuz yeterliyse ve hayattan beklentiniz planlarınız yapacaklarınız hedefleriniz yapın tabi,Biz tek çocuk istiyoruz tüplerimi bağlatacağım doğum sonrası evlenmeden önce hayattan bekarlık dönemindeki beklentilerimi yerine getirdim uzun süre yalnız yaşadım avrupayı gezdim,okudum,çalıştım,arabamı aldım ve sonra çift olarak yapılacaklarımızı yaptık evlerimizi aldık,iş yerlerimizi kurduk,yatırımlarımızı yaptık baş başa görmek istediğimiz ülkeler,şehirler vardı deneyimlemek istediğimiz tecrübeler vardı onları gerçekleştirdik şimdi ise çocukla yapabileceğimiz görebileceğimiz deneyimlenebileceklerimizi yapmak istiyoruz,özel kreşi, özel okulu,doktoru,mutlaka en az bir sporu bizden öğreneceği dışında en az bir yabancı dili daha olsun istiyoruz,yapıp büyütmek değil vasıflı bir insan yetiştirmek ve aynı zamanda sıfatımızın anne baba olarak kalmasını istemiyoruz.Mental ve manevi olarak 1 çocuğa yapabiliriz bunları ve yazarken akla gelmeyen daha fazlasını 3-4 çocuğa yapabilen herkes istediği kadar çocuk sahibi olsun ki,gerçekten aydınlık bir toplum olalım en azından günün birinde gitsekte kalsakta,türk olmaktan türkiye de yaşamaktan ya da türkiye ye gelmekten utanmayalım.Çocuk seviyorsan sabrın varsa yok bakanın desteğin varsa gibi sığ düşüncelerle yapmayın oturup kalemi kitabı geliri gideri hayatı ve kendinizi işin içine koyarak yapın unutmayın sizde bir kere doğuyor ve yaşıyorsunuz🤍🪬