edaa485 10 haftalık hamileyim. Dünden beri afedersiniz su gibi ishalim. Muz yedim, yoğurt yedim bana mısın demedi. Ne yapmam lazım. Bebeğe zararı olur mu?
Deraz edaa485 ben 26 haftalık gebeyim aynı sıkıntıyı gelen hafta yaşadım bende su içmek istiyordum ama midemi bulandırıyor du az az içmeye çalış gözünün önünde kalsın bide patates haşlaması bana çok iyi geldi
Rabiul edaa485 evet canım , doktoruna da danışabilirsin benim doktorum bitkisel bir ilaç vermişti akşamında isal kesilmişti
edaa485 Rabiul doktorum ilaç kullanmamı pek istemiyor. Pirinç lapası, patates haşlaması falan ye dedi
Rabiul edaa485 patates haşlamasını doktorum banada önermişti kahve ve patatesi deneyebilirsin canım ben patates püreside yapmıştım
Drfatma Geçmezse doktora başvurun ama kaybettiğiniz suyu yerine koymalısınız bu günlerde içtiğiniz suyu arttırın
Drfatma edaa485 evet biraz fazla için mecburen su gibiyse hatta üç dört litre için ki kaybınızı karşılayın
edaa485 Çok zor o kadar içebilmem, normal zamanda bile günde 2 bardak anca içerdim. Hamilelikte 2 litreyi zorla içiyorum
Drfatma edaa485 evet ben de çok az. Su içerdim fakat doktorum da kızdı. Karın ağrılarının en önemli sebebi dehidratasyon yani susuz kalmak ilerledikçe üç dört litreye çıkmamız gerekir
edaa485 Drfatma benim böbrek boşluklarım ağrıyor zaten hamilelik başından beri. Susuzluktan mı acaba?
Drfatma edaa485 olabilir tabi, su miktarını arttırmazsanız idrar yolu enfeksiyonu riskiniz de olur bu risk gebelikle beraber zaten artıyor