Tugce58 Merhaba kızlar ilk annelik ilk duygular 7+4 olduk bugün fasulyemi ve kalp atışlarını gördük çok şükür😊 tüm bulantı halsizliklerim uçup gitti🤭 paylaşmak istedim sizlerde durumlar nedir♥️
ZehraS Tugce58 saglikla al kucagina cnm .Rabbim kola Y dogum nasip etsin.Bizde prensesimle 36 haftaya geldik 🤣
Seherr Tugce58 hayırlı olsun canım benim bende salı günü gidicem doktora ama 5 haftalık olucam o zaman acaba duyanilirmiyim kalp atılını çok istiyorum duymak ❤️
sdkln Tugce58 Maşallah canım o ses dünyalara bedel zaten 😍😍 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 Bizde 16+1 günlük olduk oğlumla 💙🙏🥰
Duyguanneoluyor Tugce58 o Mutluluk bambaşka yaa 6+6 da duymuştuk dünya durmuştu sanki şimdi 24 haftalık olduk bile Rabbim sağ salim kucağına kavuştursun 💜💜
sdkln Seherr Daha minik olduğu için belki zor duyulur canım biz 6+5te duymuştuk o zaman bile küçük olduğu için az duyuluyo demişti doktorum☺️
Duyguanneoluyor Seherr duyulmasa bile üzülmeyin bende 5+5 de gittiğimde kese boş demişti doktorum 6+6 da tekrar gittim kontrole pıt pıt atıyodu kalbi prensesimin şimdi 24 haftalık olduk umarım sağlıklı gebeliktir sizinkide 💜
Tugce58 Seherr amin inşallah sabırsısız biraz galiba🙈 sağlıkla gelsinler inşallah duyarsın sende annesi ne kalmış şurda🥰
Tugce58 Duyguanneoluyor aminn hepimizin meleği sağlıklA gelsin çok farklı duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin♥️🤲🏻
Seherr Duyguanneoluyor daha önce kürtajım olduğu için korkuyorum inşallah dediğiniz gibi sağlıklıdır dualarınızı bekliyorum ❤️❤️
Duyguanneoluyor Seherr Dualarınızı seninle canm sende kalbini temiz tut inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerini bekliyoruz 💛💛
sdkln Tugce58 Evett cinsiyetten sonra da hareketleri başlasın artık heyecanı oluyo 😍😍 Aminn canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım 🙏❤️🥰
Biranne26 Ya hanımlar ben bi 5 haftalıkken gittim doktordan memnun kalmadım başka doktora aldım onada gitsem üç hafta üst üste olcakdı süreklide kan aldıkları için gitmek istemedim şimdi 8 +3 günlük olduk bi sıkıntım yok çok şükür haftaya doktora gidicem ama hiçtekalp atışını duymadık bişey olmuşmudur diye arada içim daralıyo bi cevap verin lütfen
Tugce58 Biranne26 olmamıştır canımm inşallah olmuş olsa bazı belirtileri hissettirir di haftayA gidince duyarsın içini ferah tut🤲🏻