Brlasen Suni sancı alarak doğuma gireceğim Allah rızası için göre Betül Dikbaş Erdoğan adına bir fetih, bir inşirah okuyabilir mi 🤲🏻
Gorkemm Brlasen allah yardımcın olsun bende suni alarak doğum yapmıştım bol bol dua etmiştim o an çok kolay doğumum olmuştu şükür ki inşallah seninde çok kolay bir doğumun olur açılman hızla ilerler ve bebişte sağ salim de doğar
Brlasen Suni sancı alarak doğuma gireceğim Allah rızası için göre Betül Dikbaş Erdoğan adına bir fetih, bir inşirah okuyabilir mi 🤲🏻
Brlasen EmirAsafMomm 39-1 bebeğim benim kiloma göre çok büyüyor doktor doğurmamı uygun gördü lütfen dua edin bir avazda bebeğimle kavuşalım
Zeynooooooo Brlasen allah yarfimcin olsjn canim insallah bebyimi sag salim kucagima aldim adli post acarsin💕
Reyreyli Ben de suni sancıyla planlı doğum yaptım Allah bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
EmirAsafMomm Brlasen ben de dün gittim 38 haftalık olduk bugün tam ve 3200 dedi bana da bende korkuyorum gidip suni sancı alıp bi an önce doğayım diyorum bi yandan da kendi gelsin istiyorum sezeryan olmak istemiyorum asla korkum çoğu bu yönden bende zayıfım 47 ile hamile kaldım
cannkmrc EmirAsafMomm doktorunla konuş canım bu durumu için rahatlar en azından doğumun olsa olur günü gelmiş çünkü
cannkmrc Bende yakında suni sancıyla doğuma giricem canım bir avazda kurtulasın insaAllah bol bol dua et Allah yardımcın olsun içini ferah tut🥰
EmirAsafMomm cannkmrc eşimde diyo gidelim hemen doğuma alsınlar kilosu ilerlerse problem olur diye şaştım kaldım ama suni sancıyı verdiklerinden sorun olmaz demi bebek için sancı olmasan
Leylasezerleyla EmirAsafMomm arkadaşım 41.haftasında suni sancı ile doğum yaptı .Maşallah ilk bebeği olmasına rağmen çok kısa süren ve güzel geçen bir doğumu olmuş.Rabbim şurada bekleyen vakti gelince doğum yapacak herkese kolaylıklar ,su gibi hızlı çok çok güzel doğum nasip eylesin inşallah .