Minikbiranne35 Kızlar 33+3 olduk su bile içsem yukarı çıkıyor ya oturuyorum yukarı çıkıyor uzanıyorum yukarı çıkıyır kusasım geĺiyor kursağım yanmıyor midem yanmıyor ama yukarı çıkıyor yok mu çözümü çok kötüyüm ya uyku kalitemi de bozuyor napçam bilmiyorum
ZeynepDuru17 Minikbiranne35 9 aya girdim hala çözüm bulamadım cuma günü doğumum var inşallah geçer artık
karagozzeynep21com Minikbiranne35 benim de aynı şekilde + yanıyor günümüz de aynı çok yemicez tek çözüm bu zaten metabolizma yabvaş bir de gasvin içiyorum sürekli ben
Fatoss-16 Minikbiranne35 mide kapakcigiyla alakalı bu durum ben şeyi anlayamıyorum zaten günde 1 yada 2 öğün beslenebiliyorum sırf bu yüzden yemek yemeye korkuyorum üstüne 2.5 3 litre su için diyo drum mümkün değil en fazla 1.5 litre icebiliyorum akşamları yemek yiyemiyorum çok yaniyo midem ve midem bulaniyo
Sadeceanne2 Minikbiranne35 hafif beslenmeye özen gösterin Daha çok protein kalsiyum yeşillik sebze ağırlıklı bebek baskı yapıyor. Mideye o yüzden maalesef Ara ara ben dede oluyor. Özellikle ağır yağlı yada abır cubur kesin tamamen
ZeynepDuru17 Minikbiranne35 kafası midenin orda mideme baskı yapıyor aynı şekilde midemden hiç keyfim yok
Minikbiranne35 Fatoss-16 kusmamak için kendimi zor tutuyorum daha demin demçir ilacı ile magnezyum içtim vücudum çok huzursuz aynı şekilde şuan hareker halinde
Fatoss-16 Minikbiranne35 demir ilacını sabah aç karnına alıyorum bir kere akşam aldim çok rahatsız etti akşamları yemeyin yada çok hafif beslenin gerçi ben ne yersem yiyeyim sabaha karşı uyuyabiliyorum 🥹
Sadeceanne2 Minikbiranne35 çok sevindim. 😊 Allah. Şifa versin inşallah malesef. Hamilelik çok zor bir şey ama az kaldı yolumuz bende 32+4 oldum. Bende bazen ağrılar oluyor bacak krampları oda magnezyum la iyi oluyor Nefesim. Kesilmeye başlıyor ara ara da maalesef zor ama 😁😁🤷♀️ az kaldı
Minikbiranne35 Selbi777 ismini de söyliyim feramat içiyorum vallahi bana öyle denndi aylardır öyle devam ediyorum
Laylalaylay Minikbiranne35 ben talcid kullanıyorum hemen işe yarıyor çok şükür yoksa çok kötü oluyorum