ggmom Rumem 11+4 te tahmin etti 12+4 te kesin erkek olduğunu söyledi özel hastaneden ziyade doktorun kullandığı makineyle de alakalı bence
Esrakcmz ggmom bana ilk önce erkek denildi sonra da kıza benziyor dediler sizce ne olabilir kafam çok karışık
Miskinim ggmom benim ki bağdaş kurmuş oturuyor çıkıntı yok %80 kız ama bir sonraki gelmende netleştirelim dedi. Dayanamadım gittin 1 hafta sonra pozisyon gene aynıydı
SFT Rumem 11+1 şuan doktorun yanından çıktık yanılma payı var ılla tahmınde bulunmamı ıstersen soylerım dedı bazen söylüyorlar ama yanılma payı var dıyor 15-16-17 haftalarda net soyleyebılırım dedı
Zehram110221 SFT Bende 9. Haftadayım sabırsızlıkla bekliyorum bir tane kızım var bunu erkek istiyoruz ama hayırlısı inşallah
esah candan95 2li tarama testinde uzun süre ultrasonda kalıyoruz. benimki yarım saat sürdü. doktora cinsiyeti görebildiniz mi dediğimde gördüğünü söyledi ve kesin demişti
Fatozden @“Rumem” Biz 16.hafta da öğrenemedik. Sırtını dönmüştü.18+5 özel de öğrendik.Bir oğlumuz daha oluyor💙
gizemvatanseverbal Rumem Doktorum 12 haftada gördüğünü ama emin olmak için 16-17 haftayı beklememi söyledi. 16.Haftada öğrendik, 22.haftada perinatolojiye gittiğimde orada da kız olacağını teyit ettik. Sonrasında alışverişler başlandı. 🐣🌸
BetulKeserr Haftada erkek dedi ama kesinleşmesi için bekliyoruz Pazartesi günü 17. haftada kesin sonuç alırız inşallah 😍
Birtutambebek Rumem 15+2 de öğrendim ultrason da gözükmezse vajinal ultrason ile bakabilirler isterseniz tabi Benim ki çok şükür gösterdi
Zafse Papatya_4444 hastahanede cari olarak yaptırılan bı test doktorunuz bahsedicektir belirli haftada senin kanında bebiskonun dnasi var ve ikili üçlü testten daha gerçekçilik payı olduğu anlatıldı bı sürü genetik soruna bakılıyor ki bunu yaptırınca diğerlerini yaptirmiyosun ikili üçlü vs cinsiyeti de bize söyledi hocamız Papatya_4444