Cansuuayza07 Benım kızım 20 aylıkken hamıle kaldım memeye çok düşkün bi çocuk iki dk da bir emıyor ama sütüm 1 yaşında kesıldı sadece emmek onu rahatlatıyordu damla damla sütüm vardı 20 aylıkken hamıle olduğumu öğrendim nasıl bırakacağım diye düşündüm dusjncesı bile benı çok korkutuyordu hem ona kıyamıyordum hemde karnımdakıne . İlk gün sabah akşam gece bır kez emzırdım iki gün böyle 3. 4 gün her istedıgınde oyaladım ara öğünlerde meyve sebze getırdım soydum beraber yedık kalkınca bıdaha ıstedı o ıstedıkce ben oyaladım bazen duşa koydum bazen ısteyınce dışarı çıkardım bazen durup durup bana bakıyordu okadar üzülüyordum aramızdakı en güzel bağ bu temastı ama gün geçtikçe beni yoruyordu geceler ağlıyordu ağlayınca şarkı açıyordum ayağımda sallayıp karnına masaj yapıyordum onu sakınlestırıyodum bu süreç 2 hafta sürdü ve o ıkı hafta okadar zordu ki benim için vitamın ilaçları kullanacağım için sütüme gecmesınden korktum zaten damla damla süt vardı ve rengi degısmeye başlamıştı bıle ama tek tavsiyem çok sabırlı olmak pratık aktıvıteler yapmak ve sadece kararlı olmak zor süreç ama ustesınden gelınır