FKRKS29 lcasl biz incirizzz 11+6 yiz 12 olcaz artık çarşamba 🥰 bu sabah 2li test için çağırdı bakalim bebito nasıl insAllah çok sağlıklı hayirli bi sekilde kucağımiza alırız hepimiz 🥰
Cimenn1223 lcasl 9+2 olduk progestan kullaniyordm bulanti yapiyordu cok şükür şimdilik rahatim bir anda mide guruldamasıyla da yiyene kdr midem bulaniyor öğürtüyor yiyince kesiliyor degişik birsey🤷♀️
Ftmax00 lcasl günüyle uyumluydu en başından beri şimdi 3 gün geriye düşmüş 9+4 ün normalde bugün 9+1 biraz gerilik var umarım açılmaz bu fark kusmam yok ama bulantıdan 1 lokma bişey yiyemiyorum
lcasl İkinci gebeliğim bu ilk gebeliğime göre daha rahatım fakat hala bulantılarım var😭 sizde durum ne ?
lcasl Bu arada göbeğim çıkmaya başladı ikinci gebelikte erken çıkıyormuş doğru mu? İkinci gebeliği olanlar bi aydınlatın lütfen 😅
Cimenn1223 lcasl en erken 15 de cıkmaya başlar kuzum 5.gebelik olsa da 8 9 10 11 12 13 14 haftalar cok erken 15 de ufaktan belli etmeye başlar sonra bir anda büyür
lcasl Bebekk38 tabi şişkinlik ama bildiğin hamile olduğum belli normalde sıfır göbek ve ilk gebeliğimde ilk 4 ay hiç belli bile değildi, 2 gündür prilamı da bıraktım bi etkisi yoktu diye inşallah yakın zamanda düzeliriz 🙏🏻😏
kumrucanim Bizde 10 🍓olduk 😊 7 aylık gibi duruyor karnım zaten kilolu kaldım göbeğim iyice şiş şiş 😂🤣
bhtrolcay kumrucanim bizde 10+3 ☺️ canım bişi sorucam benim hiç belirtim olmadı hamilelikte halada olmayaya devam ediyor tabi hareket falan hissetmek içinde çok erken,paniğe kapılıyormsun acaba napıyo diye bende çok var 🥲
momofsusam Biz de 9+4 üz 😇 çok şükür mide bulantim yok ama aşırı derecede halsizlik ve uyku var, yataktan hiç kalkmadigim günler oluyor😅 elimi kolumu kaldıracak halim yok, yürüyim belki acilirim diyorum ama yok 🥲
lcasl momofsusam bende de öyle halsizlik oluyo ve sürekli geçmeyen bir mide bulantısı😏 sürekli uzanmak istiyorum ama imkansız 2 yaşında oğlum var 😅
lcasl Cimenn1223 ilk gebeliğimde öyleydi çok geç çıktı ama inan görsen hamile olduğumu anlarsın 170 boyum 56 kiloyum düşün yani zayıf olduğum halde çok belli 😅😅
Ciceksm Cimenn1223 47 kilo ile hamile kaldım şu an 50 kilouum. 15 haftalığız ama 5 aylık gibi göbeğim var 😂
lcasl Cimenn1223 bende Protestan kullanıyordum bıraktım folik asitte mide bulantısı yapıyor diye duydum ama kullanıyorum hala
Cimenn1223 lcasl folik asit de yaşamdm progestani agizdan aldgm icin cok agir gelmeye başladi doktorum da kesti zaten elimi kolumu kaldirasm gelmiyordu 🤦🏻♀️