sorybaby 10 haftalik hamileyim 1 haftadan fazladır göğüsüm sıkışıyor sol tarafım her an nefes alamayacakmışım gibi hissediyorum bu durumu yaşayan var mı
Babymom07 sorybaby evet çok normal çünkü artık kalbin 1.5 kat daha hızlı çalışıyor bende de olmuştu 25. Haftadayım hala oluyor ağzımdan çıkacakmış gibi oluyor bazen hatta ama kontrole gidince doktora bir söyle yine de
minnosbirkiz sorybaby bende soluma yattığımda kalbimin sıkıştığını hissediyorum, 11 haftalık olduk, bazen ağrısından yataktan kalkıyorum 😵💫
sorybaby Babymom07 yani nefes daralması normal mi ilk gebeliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım kalp krizi geçircem sanıyorum 😅
sorybaby minnosbirkiz doktorunuza sordunuz mu peki benim baya daralıyor sol tarafım nefesi alırken çok ağrıyor
Babymom07 sorybaby valla bende de oluyor ilk hamileliğim benim bazen ağzımdan çıkacak gibi oluyor eşim de şaşırıyor hatta ama sonra geçiyor her zaman olmuyor ara ara sizinki de geçiyor mu yoksa sürekli mi hızlı
sorybaby Ysmnce normal o zaman yani öyle mi eger kalp krizi falan geçirceksem söyleyin son dualarimi ediyim😂
Sakineoncu sorybaby sormadim sadece araştırmiştim siz yine de sorun doktorunuza evet sonra geçti kendiliğinden
Minikaam-60 sorybaby kansizligin olabilir nefes darligi yapiyor bende o haftalarda yasadim suan 12 haftadym takviye aliyorum duzeldim