bilgeeS Tam 22.hafta oldu uzandım sırt üstü hissediyorum bu şekilde ama aşağıda hissediyorum niye böyle
alinsmom_ bilgeeS ben de öyle ama çok da hissedemiyorum az ve hareketler de çok anlayamıyorum siz de öyle mi
Ummuarbc bilgeeS normal canım bende 22 haftaligim tam bende öyle sırt üstü uzaninca hissediyorum genelde aşağıda duruyor bazen yanlarda gayet normal bir durummus
Petek35Ozcan Çünkü bebiş yukarıya çıkacak kadar büyümedi daha çok normal bende 22 haftaligim karnımın alt kısmı ve ortası en fazla
bilgeeS alinsmom_ ayaktayken işleniyorken asla hissedemiyorum ama yatıp kendimi dinleyince içimde kıpır kıpır bişiler olduğunu hissediyorum daha yeni yeni zaten
Ummuarbc alinsmom_ bende 22 haftalığim ilk gebelik bende öyle bazen birşeyler oluyor çok hafif anlıyorum ama bebek mi başka birşey mi bilemiyorum
Petek35Ozcan 6hilal_akin1 ahah öylemi senin bebiş ters dönmeyi düşünmüyor sanırım ayakları hala aşağıda 😅
alinsmom_ Ummuarbc ben de öyle işte bazen bağırsak mı acaba diyorum, sanki içerden gıdıklanıyor gibi bakalım 2 gün sonra kontrolde soracağım benim de ilk gebeliğim
6hilal_akin1 Petek35Ozcan evet ya doktor kontrol ettiğinde de makat pozisyonunda sanırım dönmeyecek 😂işime de gelir
Babymom07 bilgeeS benimde bir kaç gün önce baya aşağıdaydı hatta kasıklarım ağrıdı biraz dün yukarda hissettim :) yani karında sürekli hareket halindeler o yüzden yer değiştirir merak etme 25. Haftadayım bu arada
07sym07 22+5 haftalık olduk ayaktayken çok çok nadir hissediyorum bazen yatınca Bi süre sonra kıpırdaniyor sonraa gene kayıplarda keyfine göre sanırım bende çok endişe ediyorum normal sanırım ya