Ayla63 Benim kız kardeşim 1 yıldır çocuğu olmuyor önce iltihap var dediler rahminde sonra ilaç verdi geçti diyip bu sefer de yumurtaların küçük diyor yumurtaları nasıl büyüyecek yaşayan varmı nasıl bı tedavi yapıldı size hangi ilaçları verdi doktorunuz
myangelson Ayla63 yumurtalar büyüsün diye yumurta geliştirici hap veya iğne veriliyor kolay bir tedavi belirli günlerde çağırıyor çatlama olmadıysa iğne vuruluyor
orkidemm_ Ayla63 ne var canım ağlayacak peki yıllarca negatif görenlerin canı taş mı daha tedaviye bile başlamamış ve en basit tedavi hap veya iğne
myangelson Ayla63 bunda ağlanacak birşey yok ki daha tedavi yapılmamış ne yapılacağını bilmiyorsunuz hemen karaları baglayip ağlamasın stresten zaten hiç olmaz
myangelson Ayla63 ne ilacı içiyor ? Tedavi yapılıyorsa yumurta nasıl büyütülür diye neden sordunuz kafam karıştı
orkidemm_ Ayla63 e versin ilaç olmazsa iğne olur iğne olmazsa aşılama olur o olmazsa tüp bebek olur o da olmazsa nasipte yok der oturur bu hepimiz için geçerli o ağlarsa daha çok ağlar bu gidişle acı ama gerçek
Ayla63 orkidemm_ yani dedim belki gitiği doktor iyi değil bakayım gidenlere de onun gibi yedavimi uygulanıyor
orkidemm_ Ayla63 değiştirsin doktorunu bence zaten tek doktoru doğru bulmuyorum ben bence bir iki doktor görmeli
Ayla63 orkidemm_ bende diyorum değiştir ucuz bı yer ucuz yerden ben iyi bı iş çıkmaz diye düşünüyorum 350 TL’ye muanemi olur