Mervebbl 1kediannesi herhangi bir sorun yaşadınız mı ve tetanoz aşısı 2 doz olan daha önceki haftalarda vurulması gerekeni yaptırmış mıydınız?
Buszul myavocado maalesef hiç bir depoda yok. Artık Türkiye ye gelmediğini söyledi hatta bazı depo çalışanları. Siz Ankara da hangi özel hastaneye gidiyorsunuz acaba? Olmadı arayıp hastanenizden bilgi alayım aşıyla ilgili. Yapıyorlarsa gelip Ankara da yaptırırım
myavocado Buszul Liv hospital’a gidiyorum, vallahi ben de şimdi tedirgin oldum yarın ben de arayacağim, eğer bana eczaneden al gel diyeceklerse bari haftası geçmeden tetanozu olayım
Rks0612 Buszul Ankara’dayım bende daha Cuma günü Boostrix oldum. Eczaneye sipariş ederek getirttik. Çarşamba arayıp sipariş vermiştik Cuma gününe getirdi.
1kediannesi Ece5454 Antalyadayım. Bende aşıyı zor bulmuştum. Baya aramak gerekiyor. Depolarda yok dediler.
Yusbus Bana sadece iki doz tetenoz aşısı verildi ilkini oldum ikincisi içinde bir ayın dolmasını bekliyorum
Dml991 Ece5454 ben bugün tetanoz oldum 2. Dozuymuş 6 ay snra 3. Doz için gel dedi. Sağlıkocağı söyledi oldum dr uma da sormak gelmedi açıkçası aklıma
Tugcemu ferda4834 bir sonra ki kontrolde soracağım doktoruma siz de sorun bence belki gerekli görür onu vurdurur
myavocado Sbhakcnn Forum’da aşı karşıtlığına karşı sıfır tolerans uygulanmaktadır. Gerekliliğini tartışmak buna dahildir. Linkte detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. https://forum.mutlubebekleriz.com/d/425000-asi-karsitligina-karsi-sifir-tolerans
myavocado rabiasare48 Forum’da aşı karşıtlığına karşı sıfır tolerans uygulanmaktadır. Gerekliliğini tartışmak buna dahildir. Linkte detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. https://forum.mutlubebekleriz.com/d/425000-asi-karsitligina-karsi-sifir-tolerans
Kevo00 Rks0612 merhaba aşıyı hangi eczaneden getirttiniz ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem?
Ece5454 sumeyye-11 bende İzmit’e gidiyorum Gebze’de hangi hastanede yaptırdınız İzmit’te bulamazsam Gebze’de yaptırayım bende
madameux Buszul hangi sehirdesiniz ben aldim ankaradayim next level eczanesinden istetebilirsiniz yaklasik 1 haftada geliyor
sumeyye-11 Ece5454 ben burda eczaneden getirttim canım hastanede yoktu aşı doktorum kağıt reçete olarak yazdı aşıyı sağlık ocağında vuruldum