elifdiyorkii MomyAsli_ 25-28 arasında üç haftada 500 gram almıştı şimdi 28-32 arası 4 hafta heralde 700-800 gram almıştır bizimkide, pazartesi göreceğiz merakla bekliyorum😅🥲
Spgrr MomyAsli_ bebegim haftalık 300 gram almıştı daha fazla alan var mıdır bilmiyorum normali 200 gram çünkü
MomyAsli_ FDM220 sabah süt üstüne yumurta kaşar öğlen yoğurt kuruyemiş ara öğün salata akşam protein içeren yemek soda ve tekrar yatmadan süt muz sizce yeterli mi
MomyAsli_ FDM220 sabah süt üstüne yumurta kaşar öğlen yoğurt kuruyemiş ara öğün salata akşam protein içeren yemek soda ve tekrar yatmadan süt muz sizce yeterli mi
GuzelMelegimm MomyAsli_ ben muz ceviz ve kefir tüketiyorum cumartesi kontrolüm var bakalım kaç kg olmuş
Seyda08 MomyAsli_ ben 1 haftada inanilmaz dondurma yemiştim bebem cok kilo almisti 🫣 yani ina bagliyorm dondurmayi kestim kilo alimi normal seyretti